Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak nektek mi számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek mi számít nőiesnek a külső alapján? Pl ha rövid vagy hosszú haja van. Vagy magas ducis alacsony stb. És mi az ami nem nőies?

Figyelt kérdés

ma 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Másodlagos nemi jellegek. Agyam úgy fejlődött hogy ezeket felismerje, és azt mondja rá hogy ez egy nő.
ma 09:03
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Nem nőies, ha elöl deszka, hátul léc, és még a leeresztett lufihoz hasonló mellek. Minden más jöhet.
ma 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Ízlés kérdése, de nálam: hosszú haj, nem túl magas, nem harsány viselkedésű, lehet telt, de a duci már nem az esetem.

De nekem teljesen rendben van, ha valakinek egy rövid hajú, duci és "nagyszájú" nő az esete. Nem zavarjuk egymást.

ma 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A stílusa+kisugárzása elsősorban! A külső dolgok másodlagosak számomra. Nyilván fontos az összkép, hogy tetszen.

1 dolog zavar: ha magasabb nálam!

Egyébként szinte minden leosztás jöhet! Volt már dolgom sokféle különböző alkatú, külsejű nővel. Nekem bejön a változatosság! Exem pl. duci volt, hatalmas mellekkel, hosszú hajjal. A mostani barátnőm pedig eléggé az ellentétje; vékony, lapos, rövid hajú. Szinte fiús külseje van, mégis igazi belevaló NŐ az ágyban! Ha értitek...

Szóval nem ezen múlik!

31f

ma 09:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen mindenkinek más, de nekem egy nő többek között attól nőies, ha hosszú a haja, formásan kerek ahol kell, az sem baj, ha egy kicsit ducibb, rajongok a nagy mellekért 😄 persze egy kedves arc és normális személyiség mellett
ma 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A rövid haj nem tetszik. A rövidhajú nők férfiak számomra. Érjen legalább vállig.

A duciság sem tetszik, de nem ödszetévesztendő a nőiesen telt alakkal.

Az nem zavar, ha magas. Járnék nálam magasabb nővel, csak ő nem járna velem.

ma 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Hosszú barna haj, hosszú comb, kerek max közepes popsi, sportosan vékony, max közepes mell ( inkább B- s), selymes bőr, szép arc, kék szem, babapuncival....na ezt SOSEM fogom megtalálni 😂😂
ma 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 kb fedi az én véleményem is.
ma 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!