Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyabb csajoknak mivel másabb a puncijuk, mint a magasaknak?
Figyelt kérdés
Mennyire szűk, mennyire hosszú. Tudom nem minden esetben van összefüggés, de Te mit tapasztaltál?ma 07:52
1/8 NemFogodKitalálni válasza:
A magasabbaknak annyiban másabb, hogy magasabban van a puncink a földtől.
Azt ugye tudod, hogy a szűkség és a “mélység” nem magasságtól függ, hanem teljesen egyénfüggő? Sőt, egyénenként is változhat a ciklus napjain. Ezzel tisztában vagy?
2/8 nb2019 válasza:
Picit alacsonyabban van, bár ez sem teljesen a magasságtól, inkább a láb hosszától függ.
3/8 anonim válasza:
Nem hogy nem minden esetben van összefüggés, hanem egyáltalán nincs.
4/8 anonim válasza:
A magasabb lányoknak jobban érinti a puncijukat a magaslati levegő, mint az alacsonyaknak, én ezt tapasztaltam.
6/8 anonim válasza:
Az én tapasztalatom . Ízig a régi mondás hogy kis ház alatt vagy pince..
150 160 cm és kis csajok alatt olyan tágulèkony nunikat találtam hogy csak na . Nem most hanem 15 éve kb én voltam 22-23 a csajok 17 18 évesek. Max 45 kg és simán tenyerig bent voltam 4ujjal. Volt akinek öklözés is ment... Magas vékony csajnak meg alig ment be olyan szűk ..
7/8 anonim válasza:
6os vagyok. Még annyi hogy nem csak a magasság hanem a csipő szélessége is árulkodó lehet. Minél szélesebb a medence csont annál könnyebben tágul...
8/8 anonim válasza:
A magasakmak simán bemegy 40 centi dákó is az alacsonyabbaknak meg van amikor a 10centi is nagyon sok. Aki alacsony csajjal jön össze azoknak mindnek kicsi a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!