Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az alacsonyabb csajoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsonyabb csajoknak mivel másabb a puncijuk, mint a magasaknak?

Figyelt kérdés
Mennyire szűk, mennyire hosszú. Tudom nem minden esetben van összefüggés, de Te mit tapasztaltál?
jan. 11. 07:52
 1/10 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

A magasabbaknak annyiban másabb, hogy magasabban van a puncink a földtől.

Azt ugye tudod, hogy a szűkség és a “mélység” nem magasságtól függ, hanem teljesen egyénfüggő? Sőt, egyénenként is változhat a ciklus napjain. Ezzel tisztában vagy?

jan. 11. 07:55
 2/10 nb2019 ***** válasza:
83%
Picit alacsonyabban van, bár ez sem teljesen a magasságtól, inkább a láb hosszától függ.
jan. 11. 07:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy nem minden esetben van összefüggés, hanem egyáltalán nincs.
jan. 11. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
A magasabb lányoknak jobban érinti a puncijukat a magaslati levegő, mint az alacsonyaknak, én ezt tapasztaltam.
jan. 11. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolj bele ott kifér egy baba...
jan. 11. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
20%

Az én tapasztalatom . Ízig a régi mondás hogy kis ház alatt vagy pince..

150 160 cm és kis csajok alatt olyan tágulèkony nunikat találtam hogy csak na . Nem most hanem 15 éve kb én voltam 22-23 a csajok 17 18 évesek. Max 45 kg és simán tenyerig bent voltam 4ujjal. Volt akinek öklözés is ment... Magas vékony csajnak meg alig ment be olyan szűk ..

jan. 11. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
6os vagyok. Még annyi hogy nem csak a magasság hanem a csipő szélessége is árulkodó lehet. Minél szélesebb a medence csont annál könnyebben tágul...
jan. 11. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
A magasakmak simán bemegy 40 centi dákó is az alacsonyabbaknak meg van amikor a 10centi is nagyon sok. Aki alacsony csajjal jön össze azoknak mindnek kicsi a farka.
jan. 11. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel, punci, punci.

Tapasztalat!

jan. 11. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Nincs összefüggés.
jan. 11. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!