Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózban szexeljen egy olyan pár, ahol a nő sokkal alacsonyabb, véknyabb a férfinál, ráadásul a férfi mérete is nagyon nagy?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmesek vagyunk és minden szupi, a szex viszont nem akar működni. Akárhogy csináljuk, vagy fáj neki vagy valamelyikőnknek kényelmetlen. (Mindketten szexuálisan tapasztaltak vagyunk, 27F27L). Hogy tudjuk ezt megoldani? Nem akarjuk egymást elveszíteni, de szex nélkül hosszú távon semmi nem működik.márc. 7. 22:12
2/18 Suetonius válasza:
Lovagló tuti menne. Esetleg még konyhapult, konyhaasztal?
3/18 anonim válasza:
Oldalt fekve hátulról. (Esetleg hason fekve hátulról)
Lány szemben öledbe ül.
4/18 anonim válasza:
Hány kg ok vagytok és magasak? Csak azért mert mi is hasonló cipellőben járunk. :)
5/18 anonim válasza:
Párom 154 centi, én 190 centi. Ő vékony, sportos alkat és én is az vagyok. Szerintem simán kivitelezhető. Néha kell egy kis kreativitás, hogy magasabban legyen, mint én, de meg lehet oldani könnyen. Mennyi az a sokkal alacsonyabb nálatok?
6/18 anonim válasza:
Tapasztaljátok ki. Szomorú h már mindent megkérdeztek azt is h mikor menje el wc re. Ezért ennyire selejtes a mai társadolom. Önálló cselekvésre alkalmatlanok.
8/18 anonim válasza:
6# Az is szomorú, hogy emberek akiket nem érdekel ez a kérdés ide jönnek elolvassák és kötekednek.
9/18 anonim válasza:
Alapvetően nem értem a magasságnak milyen befolyásoló szerepe van?
Meg lehet oldani csak fantázia kell hozzá.(Nekem annak idején azt mondták nincs az a nagy szalmaboglya ami a kisegeret agyonnyomná!)
A méret már gond lehet de kellő előjáték ,figyelem ,türelemmel megoldható ez is.
10/18 anonim válasza:
Szerintem nem a magasság lesz a fő gond, hanem a nagy testsúly (nem átlagosra gondolok, hanem mondjuk 100 kg felettire). Ezt nem lehet kiküszöbölni. Ahogy a nagy méretet sem, ha tényleg nagy és nem férsz kényelmesen a lányba. Akkor marad az, hogy folyton vigyázol a péniszedre is meg hogy ne “tehénkedj” rá túlságosan, de ez hosszútávon szerintem zavaró, nem tudod elengedni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!