Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas és viszonylag magas nők! Ti szexeltetek már vagy szexelnétek magatoknál jelentősen alacsonyabb férfivel, ha amúgy helyes és szimpatikus?
Figyelt kérdés
Direkt nem kapcsolatról kérdeztem, de ha esetleg ilyen felállásban párkapcsolat terén (is) van tapasztalatotok, akkor arról is szívesen olvasnék…
A válaszokat előre is köszi!
2022. aug. 4. 20:19
1/9 anonim válasza:
Én szexeltem már alacsonyabb pasival
3/9 anonim válasza:
Jelentősen alacsonyabbal nem, de volt aki egy két centivel alacsonyabb volt
5/9 anonim válasza:
4-es vagyok,de csak szex, kapcsolatban legyen egymagas velem
6/9 anonim válasza:
Én 172 körül vagyok és voltam már kb 160 körüli sráccal (majdnem kapcsolat lett, csak ő nem akarta). Meg 1-2 centivel alacsonyabbal is voltam már.
Ma már csak 180+ férfiakkal ismerkedem. Így a kényelmes rájöttem.
7/9 anonim válasza:
max. 5-10 cm-vel alacsonyabbal már igen, de a pasi nagyon "ott volt" minden más téren, ha sokkal alacsonyabb akkor egyszerűen nem indít be
8/9 anonim válasza:
Én 168 F vagyok és valamiért egy ideje rámjött hogy nagyon lennék egy 175-180as nővel (csak szex) de nem hiszem hogy találok ilyet a mai társadalom miatt…
9/9 anonim válasza:
160/f
Főnökasszony 185 körüli, nálam 5 évvel idősebb.... Az irodában zárás után khm.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!