Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nők (180-185+ cm) egyáltalán nem tudnak férfiként tekinteni az alacsonyabb férfiakra és kizárt hogy szexuálisan felizguljanak rájuk?
#1.
Mégis mi köze van ennek az incelséghez?
Komolyan nem értem, legye szíves és ne offolj!
Volt tőlem alacsonyabb pasim. Nem a külsejével fogott meg, hanem a személyiségével.
Ha nem lettünk volna csoport társak nem is figyeltem volna rá. De megfogott a humora, a kedvessége, a stílusa. Mennyire tudod határozott lenni. (Mellettem nehéz és ahogy öregszem egyre nehezebb). De tudod kezelni és irányítani. Azóta sem ismertem meg ilyen embert bármilyen magas is legyen. De sajnos mar alacsonyabb embert sem tudok elképzelni magam mellett.
De hát egyáltalán nem is vagyok incel!
6 nővel szexeltem már.
Fogalmam sincs, hogy ezt miből szűrted le, hogy… De ideges vagyok, mert egy csomó kérdésnél ezt látom, hogy valaki szétoffolja és aztán nem írnak.
Engem kifejezetten izgatnak a magas nők, de az átlagnál valamivel alacsonyabb vagyok…
Sok lánynál nincs esélyem emiatt, vannak olyanok is, akiket nem érdekel. De eddig csak alacsonyabb lányokkal voltam még…
Nem hinném, hogy egy nálam 10+ centivel magasabb nőnél lenne esélyem, ezért tettem fel a kérdést.
Sajnos ez a napiincel eléggé megnehezítette neked a terepet.
Tény, hogy sok nő szereti a nála magasabb párt - DE NEM MIND!
Úgyhogy én azt mondom: aki mer, az nyer.
Tudod, sok törpének is van párja, és ilyenkor a párja akár fél méterrel is magasabb lehet.
#8 Nekem ugyanez az álmom, bár nekem minimum 190 magas kell, mert én is 186 vagyok. Egyszer volt egy holland nővel esélyem, de nem jött össze :'(
Nekem NAGY nő legyen. Ne kövér, de NAGY, nagy mellekkel, széles csípővel, NAGY háttal, hosszú karokkal és lábakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!