Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nők (180-185+ cm) egyáltalán nem tudnak férfiként tekinteni az alacsonyabb férfiakra és kizárt hogy szexuálisan felizguljanak rájuk?
Jól látod haver, a nők azt szeretik ha a pasi magasabb náluk - a magas nők is.
Ezzel együtt nem lehetetlen nálad magasabb nőt "felcsípni", de ahhoz nagyon ott kell lenni a szeren!
Eme információ birtokában miért nem egyszerűsíted le a helyzetedet és kezdesz eleve olyan nőkkel akiknél látod van esélyed? Nem kezdek én sem a topmodellekkel mert tudom kevés hozzá a zsetonom, de attól még boldog életem van :)
Én nem tudom pontosan, hogy milyen magas vagyok, 170-75 között… Nagyon kiváncsi lennék hogy milyen a szex egy legalább 180 centis nővel, de a legjobb egy még magasabb lenne.
Hiába vagyok elég izmos, nekem az a tapasztalatom, hogy a magas nők nem vesznek férfi számba…
Pedig a 160X centis csajoknak eléggé bejövök…
#10. Ha Te 186 vagy, egy 190 centis nő szerintem simán összejöhet neked, főleg itthon, ahol azért a 186 cm már mindenképpen átlag feletti magasság férfinál is. Szerintem itthon egy 190 centis nő már olyan magasnak számít, hogy hajlandó lehet magasság terén kompromisszumokat költeni, ha más téren meg kompenzálod (jóképű vagy, nagy a farkad, nagyon jó a személyiséged, stb.).
Ilyen 3-4 centivel magasabb nőknél szerintem nekem is lenne esélyem, de a minimum 5 centi különbség ami engem beindít és határ igazából a csillagos ég :D
De ez a kifejezetten szemmel is látható magasságbeli különbség a legtöbb nőt sajnos zavarja.
Molst néztem meg, az egész RL-on nincs 190+ -os csaj
Van egy alkatra jó 180+ -os Lkispesten, de ő kisebb nálam :(
#17.
Én nem szívesen mennék fizetőshöz, de amúgy az RL-en láttam egyszer egy 186 centis hirdetőt, de asszem nem igazán tetszett a képek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!