Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nők (180-185+ cm) egyáltalán nem tudnak férfiként tekinteni az alacsonyabb férfiakra és kizárt hogy szexuálisan felizguljanak rájuk?
Én 185magas vagyok, 40 feletti, és életemben egyszer volt alacsonyabb pasim, ő 172 volt, 3 évig voltunk együtt, de a mai napig bennem van az a rossz érzés ahogy mindenhol megbámultak minket, összesúgtak a hátunk mögött.
De amúgy isteni volt vele a szex 😁
A férjem 203 centi magas.
Ha valaki belém szeret, mármint az egész lényembe a magasságommal együtt, akkor nem érdekelne, hogy alacsonyabb. Az is teljesen normális, ha valakinek alapvetően tetszenek a magas nők.
Magas nő FÉTISESRE ellenben baromira nem vágyom, akinek hót mindegy, ki vagyok, mi vagyok, csak legyek magas és nagydarab (mondjuk az nem igaz rám), hogy “leigázhassam”, ő meg élvezkedjen. Bocs, de attól még, hogy nagyra nőttem, én is nőnek akarom érezni magam még egy szexkapcsolatban is, nemhogy komolyabban.
Korom, pontos magasságom nem írom le, lényeg, hogy előbbi szerintem a gyakori ezen részlegének átlagát, utóbbi a magyar átlagot haladja meg jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!