Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A csókolózás fontos neketek, hogy felizguljatok?
Figyelt kérdés
Milyen a jo csók? Es hogyan kell csinálni?2018. nov. 7. 22:17
1/8 anonim válasza:
Kevés nyál, kevés nyelvcsapkodás.
Érzékien, szenvedéllyel, figyelve a másikra
És igen, elég fontos a csók
2/8 anonim válasza:
Igen, fontos.
A jó csók nedves, és simogató, olyan amit nehéz abbahagyni.
Éreztesse vele, hogy kíván...
4/8 anonim válasza:
Abszolút fontos! A jó csók számomra inkább az ajkakról szól. Mert sokan nem értik, hogy nem nyelvvel kell hadonászni. Az is jó, mikor az egyik ajkat heves csókban enyhén beszívják, vagy ráharapdálnak.
5/8 anonim válasza:
Nagyon fontos! Ajkak érintése. Nem pedig nyelvcsapkodás, nyálban tucsogás.
6/8 anonim válasza:
Én pl. nem szeretem, mikor hangosan cuppog meg szörcsög valaki. Forró ajkak, kevés nyál, apró harapások, közben egy kis simogatás... a többi az érzelmek és a gyakorlás kérdése.
7/8 anonim válasza:
Igen elég fontos!
Ha egy pasi nem szeret vagy nem tud smárolni az sokmindent elárul.
Ne legyen túl nyálas, és ne dugja le a nyelvét a torkomon.
8/8 Boszorkány_ válasza:
Amit szeretek azt inkább puszilkodásnak hívnám. :) És ez igen, fontos nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!