Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Csokolozas. Mi van velem? Tobbi lent.
Tobb baratom volt mar, de nem csokoloztam csak egyel. Vele is tobbszor probaltam, majd valahogy egyszer megprobaluk, ugy hogy en is akartam valahogy, de mindig is feltem ettol.Aztan az elso csokolozasom utani randin megint elkepott valami furcsa erzes es nem akartam. (Amugy nem mondtam el neki hogy ez lesz nekem az elso)
Most uj baratom van, nagyon szeretem es szeretnek vele csokolozni, jovo heten talalkozunk. Ezzel nincs semmi baj, de felek, hogy nem fog menni, mert ugy erzem hogy nem tudok meg csokolozni. De ot nagyon szeretem es nem akarom emiatt elvesziteni. Mit csinaljak ha el kezd verni a szivem, es remegni fogok? Amugy igertem neki, hogy megszivom a nyakat, de azt se tudom hogyan kell.
Valaki segitene? Nagyon megkoszonnem. Majd irnatok az elso csokotokrol es kort is.? Elore is nagyon szepen koszonom. :)
15/L
1:Ne parázz, ha nem fog menni az azért lesz mert parázol:)
2:Amiatt senki se fog otthagyni hogy az első közös csókotok nem volt jó
3: szerintem hülyeség bárkinek is kiszívni akármilyét, de amúgy úgy csinálod hogy rátapasztod a szádat és erőse szívsz. De akkor is hülyeség.
4: ha erősen ver a szíved és remegsz? semmit. majd elmúlik, ha nem idegeskedsz nem fog megtörténni.
Első csókom 17 évesen volt a jelenlegi barátommal, videojátékoztunk és "poénból" puszilgattuk egymás arcát, aztán az egyik félrement és ez lett belőle. Nagyon nyálas és furcsa volt, ebből én természetesen poént csináltam és röhögtünk. Nem kell komolyan venni és minden meg van oldva:) 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!