Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés sokkal alacsonyabb 2 fejjel alacsonyabb lánnyal szexelni?
Figyelt kérdés
máj. 23. 10:16
4/15 anonim válasza:
Ugyan olyan jó a puncijuk mint a magasabbaknak.
5/15 anonim válasza:
Ugyan olyan, mint a magasabbakkal, de nekem az ilyen alacsonyabb, kissebb csajszik jönnek be, ezért jobban is élvezem az együttlétet velűk.
6/15 anonim válasza:
Jó, én 185 vagyok, a legjobb szexuális életemet egy 153 cm "magas" nővel éltem.
7/15 anonim válasza:
Nagyon jó. Volt egy 149 cm " magass" barátnőm . Én 178 vagyok.
9/15 Senior Séf válasza:
Családom férfitagjai mindig csak a pöttöm csajokért tudtak megveszni. Apai nagyapám 2m-es falusi kovács létére a 145 centis nagyanyámat vezette oltár elé, apám is, én is, a fiaim is csak 165 centi alatt választottunk párt.
10/15 anonim válasza:
Eddigi tapasztalataim szerint nem függ a lány/nő magasságától!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!