Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés sokkal alacsonyab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés sokkal alacsonyabb 2 fejjel alacsonyabb lánnyal szexelni?

Figyelt kérdés

máj. 23. 10:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szuper érzés!

Volt néhány jóval alacsonyabb barátnőm, de partereim 95 százaléka mind alacsonyabb volt nálam. Nem egy mondta, számukra biztonságérzetet ad, ha hozzám bújhatnak.

jún. 6. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
190 felett kb a többség ilyen nálam.
jún. 6. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Jó akk én el is bújtam 165 19l xF
jún. 7. 00:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 2 m vagyok, 158 volt a legkisebb, 178 volt a legmagasabb partnerem. Szerintem a magasság nem volt lényeg egyiknél sem a szexben. Egyéb tulajdonságok többet számítottak.
jún. 7. 11:57
 15/15 Fulár ***** válasza:
100%

Egyéni preferencia kérdése,hogy kinek mi a zsânere.Mint ahogy valaki a v3kony valaki pedig a teltebb nőket kedveli jobban.

Én férfiként alacsonynak szâmítok a 171 centimmel.Volt egy 150 centis nőm.Isteni volt vele minden.5 évig együtt is voltunk.(Ez régen történt)

De az exem 179 centis nő volt.És vele éppen olyan jó volt minden.Vele 12 évig ki is húztuk.

Kicsit sem.magassâg fűggő a dolog.Még az ilyen-olyan pozókban sem volt az ég vilâgon semmi előnye vagy hâtrânya a magassâgnak!

jún. 7. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!