Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az is cuckoldnak számít ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is cuckoldnak számít ha a feleségemet, nem egy másik pasival hanem egy másik nővel nézném meg?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez normális dolog hogy izgat?
ma 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden pasit izgat.
ma 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Végülis a megcsalás az megcsalás függetlenül a nemektől

Ha mással van az megcsalás

Ha ezt te nézted kukkolod

Akkor az meg cuckold

ma 10:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
J ez számodra megalázó, ettől alárendeltnek érzed magad, akkor igen.
ma 10:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom minek számít,de engem nagyon izgatott.F
ma 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom van e olyan pasi , aki ezért hagyná el feleségét , mert össze járna szexelni a feleség az egyik kedves barátnőjével .
ma 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális.
ma 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Engem izgat valamennyire a cuckold téma, és ez is, viszont bennem ez nem ugyanazt az izgalmat okozza fantázia szintjén.

Ebbe például gondolkodás nélkül belemennék, miközben egy mondjuk már túl jóképű, nagyon nagy farkú pasival nem hiszem, hogy látnám a feleségem igaziból.

ma 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy minek számít? Amikor a pasik 99%-a simán megnézné ahogy a felesége egy másik nővel nyalakodik, s persze utána ő maga még be is száll 😂
ma 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem cuckold, csak izgat a csajok közötti szex. Majdnem belementem egyszer egy ilyen felállásba, de a pár férfi tagja rám is féltékeny lett volna, a nő szerette volna “ráerőszakolni”. De még így sem lett volna szerintem cuckold kategória.
ma 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!