Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ugye a pasi péniszmérete nem számít annyira? Mik a tapasztalatok? Írjatok kort is
Figyelt kérdés
tegnap 21:51
1/9 anonim válasza:
Nem, a pasié nem számít. Csak a nő péniszmérete lényeges. Agyhalál!
3/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta egyik csaj akivel szexeltem, hogy "A méret nem számít, csak kicsi ne legyen".
Nem emlékszem már szex előtt vagy után mondta-e.
4/9 anonim válasza:
A #3-asnál a pont, a nők 95%-ánál ez a lényeg. Ne legyen mütyür amivel nem lehet semmit sem kezdeni, de lókolbász sem ami meg fájdalmas.
5/9 anonim válasza:
#3-nál nem csak a pont, hanem a tapasztalat, tudás, és férfias méretű pénisz is van.
6/9 anonim válasza:
De számít. Nem lennék együtt kis méretű férfival.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ezt tisztázd előre a legközelebbi pasival, még mielőtt nagyon beleloholnátok magatokat egymásba/kapcsolatba. Hidd el, ez nem gáz. Vagyis nem ez a gáz, hanem ha hozzátok egymás idejét feleslegesen.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!