Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a pénz lányok?
Sziasztok!
16 éves vagyok, és eddig egy 3 hetes kapcsolatom volt.
Viszont mostmár nagyon nagy kételyeim vannak afelől, hogy van-e olyan lány, aki el tudna engem fogadni.
Mivel nincsen pénzünk sajnos, a szüleim is külön élnek.
Plusz még tapasztalatlan is vagyok párkapcsolat téren.
Ezért kérdezném tőletek, hogy vannak-e olyan lányok, akik ezekkel a hibákkal is el tudnának fogadni?
Ennyi tart vissza igazából attól, hogy újra tudjak kialakítani egy kapcsolatot.
16/F
Ui.: Az sem árt, ha a leány dominánsabb személyiség, sőt!
“Pénz az isten, az ördög örül, jobb ha megtanulsz ördögül”
Nyilván aki szeret el fog fogadni és ez nen hiba, rossz helyre születtél kistöki! Neked a csóró élet jutott... kell ezeket a lapokat is osztani vkinek...
Köszi szépen a hozzászólást.
Ezek szerint annyira nem reménytelen.
Csak kérdéses, hogy egy hasonló helyzetű lány tűrné el jobban, vagy inkább egy tehetősebb?
Mivel igaz a hasonló helyzetű mint én, az ugyan úgy vágyik a dolgokra, mint én. Viszont a tehetősebb pedig megkapja, majdnem mindent amit szeretne...
És azt elfelejtettem hozzátenni, hogy tettem azért, hogy tudjam követni a divatot.
Tehát nem égő velem megjelenni úgymond :D
16 évesen mégis mit akarsz te csinálni 1 csajjal amihez tehetősnek kellene lenni? :D
Elhiheted nincs a homlokodra írva a szüleid bankszámlakivonata... + azért nem a korodbeli lányok azok akik a pénzre fognak menni. :D Okay biztos van olyan tinilány is de ő meg nem 16 éves pasikat keres igen nagy esélyjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!