Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti igénylitek az éttermet, illetve a pénzköltést?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Első barátnőm van jelenleg. És nem tudom, higy az átlag nők / lányok mennyire igénylik azt, hogy hetente eljárjanak valahova a barátjukkal.
Tehát elég heti 1x beülni sütizni vagy pizzázni meg hasonlók?
Meg minden találkozásnál illik neki vinni csokit, vagy valami finomságot?
Előre köszönöm a válaszokat.
16/f
2020. jan. 25. 15:16
2/8 B25 válasza:
Szerintem egy normális értékrendű lánynak egyáltalán nem igénye hogy minden egyes alkalommal kapjon valamit. Sőt ha megszokja akkor elveszik a varázsa az ajándéknak. Az meg hogy együtt mennyit jártok el sütizni, étterembe az rajtatok múlik. Én egy kapcsolatban sose várom el hogy mindig a férfi fizessen. Te is és a lány is még a szüleitől kaptok pénzt ami teljesen normális, ne várja el a lány hogy mindig te fizess. Erről egyébként érdemes beszélni hogy elkerüljétek a félreértéseket. Sok sikert!
3/8 anonim válasza:
Abszolút nem. Édesem, ha ezt várja el tőled; hogy pénzt költs rá és halmozd el ajándékokkal, rossz lánnyal kezdtél..
Az bőven elég, ha heti 4x találkoztok iskolán kívül, náluk, nálatok, parkban, egyszer kávézóban.
Nagyon édes, ha megleped valamivel, de nem szükséges, főleg nem mindig.
Inkább hónap/évforduló/Valentin nap alkalmából inkább
5/8 anonim válasza:
Hetente elég 1x elmenni sütizni vagy étteremben menni.A hét többi napján meg otthon valamelyikőtöknél pl.filmezhettek😁
6/8 anonim válasza:
#3 És még léteznek értelmes lányok. Megnyugtató. :D
7/8 anonim válasza:
Én elsőre azt válaszolnám hogy igen de nagyon szarul érezném magam ha a fiú folyamatosan költene rám.
8/8 anonim válasza:
Az én szociális fóbiámmal az éttermek környékére se akarok menni, így nem igénylem :D A pénzköltést se, csak rosszul érezném magam ha állandóan rám kéne költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!