Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok a mai világban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok a mai világban tényleg a pénzre mennek még tudat alatt is?

Figyelt kérdés
Valóban így van ez? Még az olyan lányoknál is akik normálisak. Illetve nem is a pénzre mennek? Ezt úgy értem, hogy tegnap a haverjaim beszéltek egy ilyen lányról. Akiről úgy gondolják nem a pénzre megy. Ám mégis olyan fiúval van együtt, aki elég pénzes! És úgy gondoljuk ha tényleg nem is a pénze miatt szereti a fiút. Akkor is, mélyen legbelül a pénze miatt is van vele együtt. Lehet úgy értette, hogy ez a mai lányokba bele van kódolva! És ha ez így van akkor én nem vagyok pénzes. Meg a szüleim sem. Van nyári melóm, de csak havi 90-95 ezer forintot keresek. Jobban fizető munkát meg eddig nem találtam. És ebből is adnom kell a szüleimnek, akik még tudtak volna anno adn picivel több pénzt is. De nem tették... Amikor még nem dolgoztam. És most is a 95-ből 20-at adnom kell nekik! Alig tudtam félre tenni annyit, hogy campusra tudjak menni. Mostmeg össze akarok csikarni annyi pénzt , hogy tudjak venni használtan, egy Iphone 8-at. Másrészt ha találnék is olyan munkát ,akkor sem szeretnék más miatt, máshova menni ami hoszabb és nehezebb munka lenne. Mert nem akarok mástól függni! És nem is fogok! De így vajon fogok e találni valakit? Sajnos még kocsim sincs, amit fel mutathatnék, vagy hasonló! Nem is olyan rég össze tőrte egy olyan lány a szívem aki viszont már nem sorolható a normális kategóriába! Full ellenkezője. Átvert és kiderűlt, hogy az egzisztenciára megy. Undorító! Legszivesebben bevernék neki egyett. De a becsületemet nem akarom elveszteni és nem sűljedek le az ő szintjére! Viszont bosszúból megfogom verni a barátját, akivel pedig elég jóba voltam még ez előtt!

2019. jún. 25. 23:29
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
17F
2019. jún. 25. 23:31
 2/18 anonim ***** válasza:
21%

Az én korosztályokban nem megyünk pénzre ,legalábbis 12 osztálytársambok (lányból) 1 -nek fontos a pénz (de összejönne szegenyebbel is ha nagyon helyes a srác ).

Max azért láthatjátok így ,mert akinek több pénze van (amúgy is valószínű szüleinek a pénze )az nyilván több /jobb cuccokat ,ruhákat ,kiegészítőket tud venni és ez javít a srácon és általában ezek a fiúk vekepzeltebbek/nagykepuebbek,magabiztosabbak és manapság sajnos vagy nem sajnos ez jön be a lányoknak . DE nem a pénze miatt !!!!!

Ha nem helyes/jófej/szexi/gondoskodo a srác ,de tudja róla a csaj hogy sok pénze van ,akkor lehet csak ezért jött össze vele . (Kitudja )

Viszont ebben a korban ez tényleg nem meghatározó . (És valóban ne suljedj le a szintjére 🤣)

16(pár nap és 17)L

2019. jún. 25. 23:55
 3/18 anonim ***** válasza:
21%
Az előző vagyok ,a helyes írást ne nézd pls ,mert a telómon van ilyen autokorrekt és az mindig mást ír, mint amit én akarok .(mas rész még már késő van és fáradt vagyok 😅)
2019. jún. 25. 23:58
 4/18 A kérdező kommentje:

Oké, szóval az jön be a lányoknak ha jobb cuccaim vannak meg neképzeltebb,magabiztosabb vagyok?! Utobbi meg van, de már lassan pl telefonnál is az iphone xx telefonok lesznek csak divatok, én meg akkor is 8 plus-t fogok venni! Nem érdekel az,hogy pl az iphone xr-nek új dizánjú a képernyője. Oszt, hogy az milyen menő. Meg az xr max kicsivel jobb mint a 8 plus. De szerintem nem olyan olcsó. Csak azon is gondolkodom , hogy a srácot vajon meg tudom e verni. Ha én jártam 1 évig kick box-ra de e mellé edzettem 7 hónapot és 178 cm vagyok 62 kg, elég izmos. Ő meg kb 2 éve jár shotokan karatéra, 8 hónapot edzett. Viszont 182 cm magas és olyan 77 kg-re tippelem! Bár tudom

nem csak ezek számítanak, ha akarom úgyis megverem. De végülis ezek nem

ide való témák. Te olyat nem vettél észre, lány ismerőseid valamelyikében, mint mi! Pl a lány nem a pénzre ment, de szíve legmélyén az hajtja, persze szeretet is... Ahogy fent le írtam, vagy valaki nem gondol hasonlót?!

2019. jún. 26. 00:15
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

Leírom a (szerintem) igazságot. Egy átlag nő,aki nem aranyásó is figyelembe veszi a fiú anyagi helyzetét. Fiatalabb korban még lehet tudat alatt,később már tudatosan. Hogy miért? Én spec.szeretnék gyermeket,kettőt is. Tehát a párom minimum annyit keressen,hogy ha én kiesek a munkából,a terhesség miatt majd kapom a gyes-t ami nem egy nagy összeg,meg tudjunk élni biztonságosan. Jó ha van egy ház,(akár közös is,de nem mindenkinek van olyan fizuja vagy gazdag szülei). Autó sem árt ha van,főleg ha már gyerek is van. De alapvetően nem az anyagi helyzetbe szeret bele az ember,csak azt IS figyelembe veszi. Legalább is aki akar gyereket és ha már szülő korban van. Persze ez egy vélemény.

30/n

2019. jún. 26. 00:32
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Még annyi,hogy azt én mondjuk pont lesz...rom,hogy milyen telefonja,autója van, ill.hogy 500 vagy 5000 ft-os.póló van-e rajta. Felnézzek rá,mint férfi,mint ember. Mint a páromra. A legjobb ember akit ismerek. És (nekem) egy félisten. :)
2019. jún. 26. 00:34
 7/18 anonim ***** válasza:
10%
nem mindegyik;de van, amelyik a fészekrakó ösztönt érti/vagy magyarázza félre. Szeirntem.
2019. jún. 26. 00:49
 8/18 A kérdező kommentje:
De mondjuk az olyan 14-22 éves korosztály miért gondolkodna ezen, hogy a gyerekét el tudja e tartani a fiú! Amikor még fiatalok és kevés esetben szülnek ilyen fiatalon. Na meg kevés esélyel fog pont azzal a fiúval teherbe esni...
2019. jún. 26. 02:17
 9/18 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen idős korban nem ez a meghatározó ,hidd el . Hogy milyen telód van még tök mindegy lol ,🤣

16/L

2019. jún. 26. 03:08
 10/18 anonim ***** válasza:
52%
Hát én még egy nőt se láttam randizni hajléktalannal, hogyne számítana a pénz
2019. jún. 26. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!