Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok a mai világban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok a mai világban tényleg a pénzre mennek még tudat alatt is?

Figyelt kérdés
Valóban így van ez? Még az olyan lányoknál is akik normálisak. Illetve nem is a pénzre mennek? Ezt úgy értem, hogy tegnap a haverjaim beszéltek egy ilyen lányról. Akiről úgy gondolják nem a pénzre megy. Ám mégis olyan fiúval van együtt, aki elég pénzes! És úgy gondoljuk ha tényleg nem is a pénze miatt szereti a fiút. Akkor is, mélyen legbelül a pénze miatt is van vele együtt. Lehet úgy értette, hogy ez a mai lányokba bele van kódolva! És ha ez így van akkor én nem vagyok pénzes. Meg a szüleim sem. Van nyári melóm, de csak havi 90-95 ezer forintot keresek. Jobban fizető munkát meg eddig nem találtam. És ebből is adnom kell a szüleimnek, akik még tudtak volna anno adn picivel több pénzt is. De nem tették... Amikor még nem dolgoztam. És most is a 95-ből 20-at adnom kell nekik! Alig tudtam félre tenni annyit, hogy campusra tudjak menni. Mostmeg össze akarok csikarni annyi pénzt , hogy tudjak venni használtan, egy Iphone 8-at. Másrészt ha találnék is olyan munkát ,akkor sem szeretnék más miatt, máshova menni ami hoszabb és nehezebb munka lenne. Mert nem akarok mástól függni! És nem is fogok! De így vajon fogok e találni valakit? Sajnos még kocsim sincs, amit fel mutathatnék, vagy hasonló! Nem is olyan rég össze tőrte egy olyan lány a szívem aki viszont már nem sorolható a normális kategóriába! Full ellenkezője. Átvert és kiderűlt, hogy az egzisztenciára megy. Undorító! Legszivesebben bevernék neki egyett. De a becsületemet nem akarom elveszteni és nem sűljedek le az ő szintjére! Viszont bosszúból megfogom verni a barátját, akivel pedig elég jóba voltam még ez előtt!

2019. jún. 25. 23:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy. A te korodban mit mennének a pénzre? Hogy kinek keresnek jobban a szülei? Mert az nem a gyerek pénze, hanem a szüleié. Jó, mondjuk te dolgozol, és ez jó dolog, de a legtöbben nem. Főleg akiknek a szülei mindent megvesznek. Nekik nincs saját pénzük. És az ennyi idős lányokat amúgy se neked kell eltartanod. A normálisak tudják ezt, és nem erre mennek. Nekem is volt olyan barátom hogy mentem hozzájuk a kis lakásukba, az anyja meg mindig hüledezett hogy nekem milyen drága cuccaim vannak, meg mutogatta nekem mit vett a kínaiban. Bírtam a nőt, meg a fiával is jól megvoltunk.

Amúgy, szegény csaj akiről beszéltél, majd azért nem jön össze a fiúval mert a fiú SZÜLEI pénzesek?:D Nem lehet hogy tényleg szereti a fiút, ugye?

Az meg teljesen kizárt hogy egy új Huaweijel égesd magad, mi? Inkább vegyél használt Iphonet mert az a menő, máshogy nem lesz csajod.

És mi az hogy nincs kocsid amit felmutathatsz? Azért akarsz kocsit, hogy több esélyed legyen a lányoknál? De gáz...

És nem süllyedsz le az ő szintjére, de bosszúból megvered a pasiját? Tényleg nem süllyedsz az ő szintjére, hanem sokkal lejjebb. Ha nem kellettél a csajnak, akkor ne hisztizz, hanem keress másikat.A barátja meg semmit nem tett ellened, sőt, jóban is voltatok.

2019. jún. 26. 11:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem minden lány arra megy. Persze nagyon sokan vannak, akik igen, de attól még legalább ugyanannyian “normálisak”. Nyilván idősebb korban számít az, hogy mennyi pénzből akarsz családot alapítani esetleg. De mivel ez tini kategória, én erős túlzásnak tartom, hogy egy tinilányt ez vezessen egy párkapcsolatba... Válaszom ugyanaz, vegyesen vannak a lányok. Én mondjuk oda tartozom, aki nem a gazdagságra megy, szerintem az undorító.
2019. jún. 26. 11:57
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez mindig így volt és így is lesz, ne akarjál a széllel szembe ********
2019. jún. 26. 12:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Oké, de mi úgy gondoltuk ezt az egészet, hogy lehet szerette a fiút, azon kívűl is! De biztos tudat alatt, legbelűl a pénze miatt is másrészt. Mi így gondoltuk, gondolom örűlt annak ha a fiú fizetett neki egy buliban legalább 2 felest vagy hasonló! Persze én is fizetnék a barátnőmnek ha tehetem. De sosem akarnám túlzásba vinni!
2019. jún. 26. 15:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én barátom nálunk sokkal szarabb anyagi körülmények között él, pedig mi sem vagyunk gazdagok, átlagos életszínvonalon élünk. Pont leszarom, hogy a családjának vagy neki mennyi pénze van. Szeretem őt és kész.
2019. jún. 26. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
A belső tulajdonságok összetartják az embereket, viszont a nők a pénzre mennek a férfiak meg a külsőre ennyi. Ez így volt mindig és így is lesz.
2019. jún. 26. 22:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan minden ember más úgy mindenki mást tesz előtérbe. Természetesen van aki csak erre megy, van aki pont, hogy nem erre megy mert sosem akarja, hogy több pénze legyen annál mint amennyire szüksége lenne és vannak olyanok is akik fontosnak találják azt, hogy egy pasi céltudatos és helytálló legyen az életben, mellesleg anyagilag jól bebiztosított legyen.

A leg több nő legbelül szerti magát biztonságban érezni ez tökéletesen kompenzálja egy férfi aki erős és jó anyagi háttérel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy fent tudja magát tartani az életben.

Ha felmerül benned ez a kérdés nézd más szemszögből. A nők azt a férfit keresik aki erős sikeres és boldogságot tud adni, ezt követi a pénz amiből fent tudják tartani az élet színvonalat. Szóval általában nem a pénz a lényeg, de fontos dolog !

2019. jún. 27. 18:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Mekkora egy lúzer vagy hallod. Pont le**ja mindenki a te korodban hogy milyen pénzes valaki.
2019. júl. 1. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!