Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok a mai világban tényleg a pénzre mennek még tudat alatt is?
Szánalmas vagy. A te korodban mit mennének a pénzre? Hogy kinek keresnek jobban a szülei? Mert az nem a gyerek pénze, hanem a szüleié. Jó, mondjuk te dolgozol, és ez jó dolog, de a legtöbben nem. Főleg akiknek a szülei mindent megvesznek. Nekik nincs saját pénzük. És az ennyi idős lányokat amúgy se neked kell eltartanod. A normálisak tudják ezt, és nem erre mennek. Nekem is volt olyan barátom hogy mentem hozzájuk a kis lakásukba, az anyja meg mindig hüledezett hogy nekem milyen drága cuccaim vannak, meg mutogatta nekem mit vett a kínaiban. Bírtam a nőt, meg a fiával is jól megvoltunk.
Amúgy, szegény csaj akiről beszéltél, majd azért nem jön össze a fiúval mert a fiú SZÜLEI pénzesek?:D Nem lehet hogy tényleg szereti a fiút, ugye?
Az meg teljesen kizárt hogy egy új Huaweijel égesd magad, mi? Inkább vegyél használt Iphonet mert az a menő, máshogy nem lesz csajod.
És mi az hogy nincs kocsid amit felmutathatsz? Azért akarsz kocsit, hogy több esélyed legyen a lányoknál? De gáz...
És nem süllyedsz le az ő szintjére, de bosszúból megvered a pasiját? Tényleg nem süllyedsz az ő szintjére, hanem sokkal lejjebb. Ha nem kellettél a csajnak, akkor ne hisztizz, hanem keress másikat.A barátja meg semmit nem tett ellened, sőt, jóban is voltatok.
Ahogyan minden ember más úgy mindenki mást tesz előtérbe. Természetesen van aki csak erre megy, van aki pont, hogy nem erre megy mert sosem akarja, hogy több pénze legyen annál mint amennyire szüksége lenne és vannak olyanok is akik fontosnak találják azt, hogy egy pasi céltudatos és helytálló legyen az életben, mellesleg anyagilag jól bebiztosított legyen.
A leg több nő legbelül szerti magát biztonságban érezni ez tökéletesen kompenzálja egy férfi aki erős és jó anyagi háttérel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy fent tudja magát tartani az életben.
Ha felmerül benned ez a kérdés nézd más szemszögből. A nők azt a férfit keresik aki erős sikeres és boldogságot tud adni, ezt követi a pénz amiből fent tudják tartani az élet színvonalat. Szóval általában nem a pénz a lényeg, de fontos dolog !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!