Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal szűz lányt szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal szűz lányt szerintetek ki lehet elégíteni csak orálisan?

Figyelt kérdés
Nem akarom még elvenni a szüzességét, ő már beleegyezett volna, de megbeszéltük, hogy én nem akarom és még várjunk.

tegnap 12:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Technikailag, miért ne lehetne?

A korotoktól és a korkülönbségtől függően azért lehet bonyolultabb a kérdés.

tegnap 12:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen ki lehet

Én is voltam szűz

De pettingelni nyugodtan lehet azzal is megismeritek egymásr hogy mikor oda kerül a sor ne legyen akkora blama

N

tegnap 12:44
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom megbeszélés kérdése az egész de létezik ilyen lány egyáltalán!?
tegnap 12:45
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Tök reális, hogy a fiú akar váni egy lány szüzességének elvételében, de becsülendő. Egyébként igen, ki tudod úgy elégíteni de ha még szűz nem nagyon ismeri még a saját testét szóval lehet nem fog elmenni mert nem tudja pontosan milyen is az de úgyis jól fog neki esni és ez a lényeg :)
tegnap 12:47
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne, sok kísérletezés és odafigyelés. De ha jól sejtem slte sem vagy még túl tapasztalt kérdező. Gyakorlatilag szüzen is minden öröm megélhető, a petting, orál, igaz nem beteljesülés, de jó előjáték hogy a beteljesülés is szuper legyen és megisnerjétek egymás testét.
tegnap 12:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
igen
tegnap 13:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
tegnap 13:06
 8/18 anonim ***** válasza:
32%

A csaj bele menne csak te nem.

Hát ritka kispöcs vagy.

tegnap 13:30
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
Ki lehet, csak a szűz csajok az elején nagyon bevannak még feszülve, sokszor ezért nem megy nekik.
tegnap 13:39
 10/18 anonim ***** válasza:
32%

Persze, ki lehet. Sőt pont azt javasolnám hogy mielőtt dugtok az első pár alkalommal csak petting, orál legyen.

S vedd el a szüzességét nyugodtan, az nem valami extra kincs, hanem csak egy állapot.

tegnap 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!