Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy mennék, vagy hívnék lakásos prostit. Illik mondani neki előre a telefonban, hogy alacsonyabb vagyok nála?
Alacsony vagyok, és sosem mondtam előre, és sosem került szóba.
Amúgy egy csomó lány alacsonyabb, mint amit kiír.
Szerintem nem származik abból baj ha mondod előre, 8 centi azért az elég látványos, plusz ha magassarkúban fogad, úgy már egy fejjel magasabb lenne nálad.
Illetve ha szólsz neki, akkor Ő is tudja, hogy mire számítson és nem fog semmi olyat reagálni meglepetésében ami sértő lehet neki…
Persze ha nem vagy rá érzékeny, akkor nem kell szólni, akkor mindegy.
Én évente 1-2 alkalommal járok prostihoz, vagy néha ki is marad 1-1 egész év, szóval nem járok sűrűn… Viszont nagyon kicsi a péniszem, nem mikropénisz, de már azt a kategóriát súrolja…
Hiába gondolnád, hogy ezeket a lányokat nem érdekli, nem egyszer fordult elő hogy a prosti is kinevetett miatta, amikor meglátta… Viszont ha szólok előre, akkor nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!