Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb (kb 170 cm), kisebb kezű srácnak a pénisze is kisebb? Vagy nincs ilyen összefüggés?
Van összefüggés. Délkelet-Ázsiában 10-11,5 cm, ahol az átlag férfi magasság 1,65, arra az a kultúra, hogy az orvos méri, nem bemondásra megy.
A toplista elsők (16-17 cm-es átlag pénisz) közt sok a macsó hagyományú ország, ahol a férfiak túlóznak, meg rövid ideig élnek, ahol több a fiatal, ott az átlag is nagyobb.
Èn ugyan nem voltam sok pasival eddig èletemben, de szerintem sincs összefüggés.
Az exem alacsony volt, hàt nem mondható kicsinek a szerszáma.
N
Nincs összefüggés.
Tapasztalat.
Voltam már 190cm 46os lábú
Mikropéniszű férfivel és még sovány is volt.
Nálam ez a szexet nem befolyásolja mekkora van neki.
Egyszer fogadtam a suliból a legvéznább, kb. legalacsonyabb fiúval, hogy nem tud lenyomni szkanderben lány létemre.
2 másodperc alatt legyőzött, és betartottam a fogadást, a veszítés miatt leszoptam.
Hatalmas farka volt, pedig tutira vettem, hogy az is kicsi neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!