Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alacsonyabb (kb 170 cm),...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsonyabb (kb 170 cm), kisebb kezű srácnak a pénisze is kisebb? Vagy nincs ilyen összefüggés?

Figyelt kérdés
máj. 30. 15:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés
máj. 30. 15:31
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Az ecuadori átlag pémiszméret 17 centi(tudomtudom a mai magyar tizenéveseknek is ekkora...) és 167cm az átlag magasság.
máj. 30. 15:37
 3/12 Kaje39 ***** válasza:
Semmi összefüggés nincs.
máj. 30. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Én akivel eddig voltam pasi és ilyen magasságuk volt azoknak 10től 14 centiig volt a farok nagysága. Én 175 magas vagyok ők alacsonyabbak voltak nálam.
máj. 30. 15:44
 5/12 anonim ***** válasza:

Van összefüggés. Délkelet-Ázsiában 10-11,5 cm, ahol az átlag férfi magasság 1,65, arra az a kultúra, hogy az orvos méri, nem bemondásra megy.

A toplista elsők (16-17 cm-es átlag pénisz) közt sok a macsó hagyományú ország, ahol a férfiak túlóznak, meg rövid ideig élnek, ahol több a fiatal, ott az átlag is nagyobb.

[link]

máj. 30. 15:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Èn ugyan nem voltam sok pasival eddig èletemben, de szerintem sincs összefüggés.

Az exem alacsony volt, hàt nem mondható kicsinek a szerszáma.

N

máj. 30. 16:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Lehet 20 centis pocsod is, a 170 centiből fakadó beteges kisebbségi komplexusodat sosem fogod feldolgozni.
máj. 30. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés.

Tapasztalat.

Voltam már 190cm 46os lábú

Mikropéniszű férfivel és még sovány is volt.

Nálam ez a szexet nem befolyásolja mekkora van neki.

máj. 30. 16:46
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

Egyszer fogadtam a suliból a legvéznább, kb. legalacsonyabb fiúval, hogy nem tud lenyomni szkanderben lány létemre.

2 másodperc alatt legyőzött, és betartottam a fogadást, a veszítés miatt leszoptam.

Hatalmas farka volt, pedig tutira vettem, hogy az is kicsi neki.

máj. 30. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Aha mesélj még.

máj. 30. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!