Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Akiknek magasabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Akiknek magasabb (180cm körüli) barátnőjük van, nem vágyott még az alacsonyabb, törékeny lányok után?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért kezdett el vágyakozni egy kisebb nő után? Csak a változatosság?

dec. 11. 10:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát én szeretnék alacsonyabb nő lenni. :(
dec. 11. 10:15
 2/17 A kérdező kommentje:
Miért? Tök jó, hogy magas vagy
dec. 11. 10:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
De igen,pedig tetszenek a magas nők,de egy idő után vágytam alacsonyabbra.Persze nem hagytam ott emiatt a barátnőmet,de miután vége lett,alacsonyabb lányt kerestem.
dec. 11. 10:18
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Volt 186 cm magas párom, de akkor nem vágytam. De alapból a picurka lányok preferálom. De soha nem hagytam ki egy lány közeledését, a külső tulajdonságai miatt.
dec. 11. 10:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Ilyen az ember ha évekig magassal van alacsonyra vágyik. Ha alacsony törékennyel van akkor nagymellű husisra vágyik egy idő után.
dec. 11. 10:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Magas lányként én is érzékelem,hogy vágynak az alacsonyabbra,meg is értem,én is lennék kicsit alacsonyabb
dec. 11. 11:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem. 184 cm a barátnőm pont jó
dec. 11. 12:07
 8/17 anonim ***** válasza:
A pici törékeny lányokra akkora a kereslet, hogy sokaknak nem jut ilyen. Ez van.
dec. 11. 12:17
 9/17 anonim ***** válasza:
176 vagyok. Nagyon tetszenek a 170-180 közötti csajok, szerintem menő hogy szinte egy nagasak vagyunk.
dec. 11. 12:28
 10/17 aSzemüvegesLány ***** válasza:

189 centimmel voltak párkeresési és önértékelési problémáim,főleg serdülőkor végén 18 éves korom körül és után. Rengeteg férfit frusztrál,ha alacsonyabb a párjánál,amit ma már egyszerűen elfogadok és megértek. De ma már elfogadom magam,ami az első és legfontosabb lépés volt, és azóta voltak is működő párkapcsolataim alacsonyabb férfiakkal,akik tudták ezt önmagukban kezelni, és soha nem emiatt mentünk szét. Ugyanakkor mindegyiküknek én voltam(eddig) a legmagasabb barátnője,de nem az ízlésük miatt azt hiszem. Akit ez zavart,soha össze se jött velem.

Az egyetlen visszamaradt szívfájdalmam,hogy a magassarkú-t hanyagolnom kell,pedig odáig lennék értük. De ezt dobta a gép.

dec. 11. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!