Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominák, domináns lányok, számotokra egy szub partner is megfelelő lenne szexuálisan vagy mindenképpen szükségetek lenne kemény, odaba.zós partnerre is?
Ez a kérdés már volt párszor
Amúgy meg azért domináns mert sub partner kell neki
Ha switch lenne akkor lenne elképzelhető hogy vágyik dominánsra is. De egy switchnek az a legjobb ha switch párja van.
Ugyan kérnek egy Úrnő egy csicska talpnyaló szolgával dugassa magát?
Ez kritikán aluli
Egy Sub örüljön ha az Úrnője lába nyomát csókolhassa
Az meg kiváltság ha az Úrnője punci nyalásra hangzásra vagy pisilésre használja a szolga száját .
Én ugyan nem vagyok do.ina, de dominánsnak vallom magam, és igen kifejezetten arra izgulok, ha én irànyítom a férfit és teljesen alám rendelődik, szóval nekem olyan partner kell akin kiélhetem az ilyen vágyaimat, csak én akarok irányítani.
19L
Egy kanos sub véleményét hallhattuk
Köszi:D
Ennyi erővel te sem vagy igazi dom mert van sub oldalad is lol
Egy igazi domináns nő szub pasit akar párkapcsolatban is. Legfeljebb a megélhetési dominák akarnak domináns pasit az ágyban.
Egy ideális szub pasi sem egy rakás szerencsétlenség vagy egy semmirekellő lábtörlő. Attól, hogy egy pasinak szub vágyai vannak, még lehet férfias, lehet sikeres, magabiztos és határozott. Ne azokból az impotensekből induljunk ki, akik kényszerből hódolnak be a nőknek, mert másként a közelükbe se jutnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!