Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany randi után fekszetek le azzal, akivel hosszutavon gondolkodtok lanyok?
Szóval!!
Első randi right?
Első randi elkezdődik, egy perccel az elkezdődés után megmondom neki, hogy mennem kell mosdóba.
Amikor megyek befele az ajón, intek neki hogy jöjjön utánnam, ha bejött mehet a buli!!
Szóval első randin mehet is!! :)
5
A testiséget azért lehet gyakorolni.
Mivel nem sima "csak legyek valakivel együtt" kapcsolatot keresek, hanem szerelmet, ezért igenis ismerkedek kb. 2-3 hónapot legalább, mire lefekszek valakivel. Olyannal meg se akarom próbálni, akivel értékrendileg, érdeklődési körben, tervekben abszolút nem egyezek és nem is vonzódok hozzá.
Ha azt csinálnám amit te, akkor a férjemmel elmentem volna 2 randira és le is feküdtem volna vele. Ami valljuk be, borzasztó élmény volt egész sokáig, így össze se jöttem volna vele, nem találkoztunk volna többet a kínos esték után.
Viszont már 3 hónapja együtt voltunk, mikor elsőnek lefeküdtünk. És szex nélkül is annyira egymásba habarodtunk azalatt a 3 hónap alatt, hogy az első, második, sokadik rossz szex ellenére is együtt maradtunk.
Azóta már 8 éve házasok vagyunk, van két gyermekünk és nagyon jó a szex, imádjuk egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!