Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ha egy lány azt mondja egy randi felkérésre, hogy meggondolja az instant bukás?
Kíváncsi vagyok erre én is.
De szerintem ez egyén függő valaki ilyen tényleg átgondolja vagy lehet hogy azt gondolja ét hogy hogyan tudna kiszokni a randiból
Körülményektől is függ.
Pölö lehet helyesnek gondol csak mondjuk van másik fiú is a láthatáron és nem tud dönteni.
Vagy épp osztálytársak vagytok, esetleg más úton de nap mint nap látjátok egymást, és attól függetlenül hogy bejössz neki szeretné megmenteni magát a szakítás utáni kínos dolgoktól amikor hónapokig, évekig néznétek egymás savanyú fejét.
Figyu, semmi gond ezzel.
Ha nekem modnaná ezt egy csaj,
- köszi bocs, szia lenne a válaszom és azonnal tipliznék.
Jön még szembe 685 ugyanolyan szép, akiknél ugyanígy rá lehet kérdezni :-) És ha elküldenek, nem mindegy, jön a következő 685 :-) stb stb.
Egy úgyis lesz akinek bejössz majd valamiért.
Amelyiknek te bejössz, csak kéretné magát, az meg így járt, egészségére, majd rácsobban hogy ha egyenrangúként szeretné, hogy bánjanak vele, legyen ő is az, vagyis vállalja fel egyből, hogy : igen én is szeretnék veled randizni.
Ennyi.
Igen elozo hozzaszolo
De a nok tobbsege nem mondja meg hogy NEM
Huzak az agyad hogy majd meggondoljak stb.
Bukas
De jon szembe sok lany . en aprilis es szeptember kozott 4 et vittem ágyba nagyjabol így. Biliardozas közben melegszenyat rendeltem odamentem a pulthoz es hozzam szolt egy lany...masfel het es vadul szexeltunk...
Minek sir a buta kerdezo egy no utan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!