Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az összes tini lány a páwákra bukik?
,,tudják a lányokkal egymás ruháit cserélni?'' xDDD Ember,ez nagy volt! Adlak ! :)
Nos,ez egy örök rejtély marad :'D. Én nem hiszek bennük ,ahogy a szellemekben se. Tehát kizárom mindegyiket az életemből . :')
Ezekszerint a tinik közül én kivételnek számítok, azzal hogy a normális, átlagos fiúk jönnek be. Sajnos manapság a tinilányok körében többet érnek a külső, mint a belső értékek.
17/L
Nem mindenki ilyen. Én legalábbis nem a pawakra bukom akik ugyan úgy néznek ki
15/l
Miért van az hogy az összes tini fiú a ribikre bukik?
|-> Fogadjunk, hogy kikéred magadnak, hogy neked a normális lányok tetszenek. Maradjunk abban, hogy mindkettő egy idióta sztereotípia, rendben?
15/L
én a ribik iránt nem szerelemből vonzódóm (ha érted mire gondolok)
hát sztereotípia
de az összes fiatal lány akivel beszéltem mindenki csak a páwákért van oda
Miért van az, hogy az összes fiú azokat a lányokat veszik észre akiknek a páwák jönnek be? -.-"
Na melyik szebb általánosítás?
A barátnőim is és én is a normális fiúkért vagyunk oda, és talán neked is érdemes lenne új társaságot keresni, vagy minimum jobban szétnézni
utolsó előtti
jó neked. én még csúnya is vagyok :D
nem vagyok a lányok ideálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!