Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az összes tini lány a páwákra bukik?
Kedves kerdezo! Oszinten miert em nezel magadba? Ha nem megy a csajozas akkor rogton mar a pawak a hibasak? Annyira birom amikor valaki annyira suta hogy itt szidja a pawakat nem hogx el menne kondizni vagy naratokat keresni.....Erted el mesz egy buliba egyedul es egy nagy tarsasaggal jossz ki.... vagy menj el egy meccs kozvetitesre ott mindenki jofej.... Egyebkent itt mentegetozol h te csunya vagy? Ember nem csunya vagy henem suta.... Szted aki nem szep annak nem is lehet parja az eletben? Ha jo a stilusod es van egy vagany dumad es nem vagy egy be gyoposodott kocka akkor a csajok (10-6) ad egy lehetoseget.... En sem vagyok egy nadszal fiucska... En is vallasabb nagyobb darab magas pasi vagyok de teszek ellene.... most is amikor irom ezekrt a sorokat olyan izomlazam van h nem alig birok fel kelni.... de igen teszek ellene... mellesleg a lanyoknak jobban tetszek mknt egy vekony pasi.... Szoval nagykn nem az a lenyeg h csunya vagy.... en sem vagykk egy topmodell de szep az arcom... Aztan megis sok lannyal volt mar kapcsolatom.... A 13.-ik valaszolonak igaza van... nezz magadba es utana kezd el szidni a pawakat.... Mellesleg nem tudom hogy az egyik valaszolo hol lakik... idezem : Aki nem tud megvedeni ha gaz van az nekem nrm kell.... Lehet h falun a pawak nincsenek ki gyurva es nen vedenek meg... hat nem sok pasid volt szgem... egy pasi hiaba kicsi gyenge akkor is nagy a pofaja es ha latjak h meg akarja vedeni a csajt akk abba hagyjak es rl mennek.... Na de kerdezo : Inkabb ne a pawakat szidd hanme menj el edzeni keress baratokat menj inni tanulj NE KOCKULJ es ne keseregj azon h csunya vagy...
17/pawa/f
a páwákon röhög az egész férfi és nem tinilány társadalom
melegnek néznek titeket
lehet hogy csúnya vagyok de legalább nem öltözök be lánynak
de hordjad csak úgy a hajad mint egy seprű vagy mint egy festő
végül is ha nincs ecset ott a hajad, mint ahogy a seprűre is ez vonatkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!