Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy az összes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy az összes tini lány a páwákra bukik?

Figyelt kérdés
mi olyan jó egy páwába? hogy tudják a lányokkal egymás ruháit cserélni? vagy hogy szakadt farmer van rajtuk amibe úgy néznek ki mint egy csöves?

2016. jún. 30. 21:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%
Egy ropi gyerek ecsettel a fején nem tud megvédeni ha gáz van, szóval bocs, de nekem rohadtul nem jönnek be
2016. jún. 30. 21:40
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
Na ez egy jó kérdés. Én is utálom azokat a bu..i páwákat. Barna cső gatya, meg köcsög söprű haj.
2016. jún. 30. 21:42
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
Na látod! Azért nem érdeklődnek irántad mert csúnya vagy, nem azért mert nem vagy páwa. Ilyen az amikor valaki össze-vissza beszél meg összekombinálja a dolgokat. Rengeteg fiú bejön a lányoknak, akik nem páwák. Sőt ők sokkal nyerőbbek. Csak te csúnya vagy. Ennyi.
2016. jún. 30. 21:43
 14/30 anonim ***** válasza:
Nekem speciál pont nem jönnek be a páwák. Szerintem fontos az, hogy legyen saját egyénisége a srácnak és az ecsetfej, cicagatya az nem pont arra utal...
2016. jún. 30. 21:50
 15/30 anonim ***** válasza:
74%

TE JÓ ÉG! Komolyan fejezzétek már be ezt a rinyálást!

Mi az ,hogy a "lányoknak"?.... Ki tud ilyen primitív módon fogalmazni ,hogy banámeg?

De most komolyan.

Szerinted minden lány a páwák farkincáját cuppantja?...

Mindegy ,legalább a sikertelenségünk végett van kit hibáztatni. Igaz ,kedves kérdező?

Mert ha nekem nem megy ,egészen biztosan más a hibás. Ááá,te nem. Bennem mégis mi lehetne? Én tökéletes vagyok ,imádni való. Lányok álma lehetnék! De ezek az átkozott "páwák"....

Szóval most őszintén: Ilyen hülye kérdést ,hogy raknám télíbe. -_-

2016. jún. 30. 22:02
 16/30 anonim ***** válasza:
Sajnos a 13asnak igaza van. Könnyebb mást szidni, hibáztatni mintsem magadba nézni. Én spec nem vagyok oda azokért a nőkért, akik a "pávákra" nedvesednek, mert alapból defektesek. Sportolj inkább, alakíts ki egyéniséget, és majd jön a csajszi is akinek bejössz.
2016. jún. 30. 22:06
 17/30 anonim ***** válasza:
Azoknak a csajoknak, akiknek nem jössz be, nem a pávaság számít! Ez csak egy stílus, könyörgöm ne általánosítsunk! Nem lehet, hogy nem a stílusod, hanem te magad nem jössz be nekik?
2016. jún. 30. 22:28
 18/30 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem vagyok csúnya, elegánsan öltözködöm és igyekszem férfihez méltóan viselkedni, mégis van hogy a lányok akik fiatalabbak megijednek tőlem, ha udvarolok, ahogy az szokás LENNE. De ettől függetlenül van még több millió lány, sok a hülye, de úgy is talál az ember fia normálisat is. :D
2016. jún. 30. 23:54
 19/30 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nem jönnek be.
2016. júl. 1. 19:38
 20/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez hülyeség. Kivételnek itt vagyok pl. én. Én egy szélesebb vállú, erősebb testalkatú, dagibb fiú vagyok (persze ez ellen teszem, nem is annyira a csajok miatt, hanem a saját egészségem miatt). Mégis, bejöttem már pár csajnak. Habár még nincs, és nem is volt barátnőm, de ez nem azért van, mert nem kellenék egy lánynak se.
2016. júl. 1. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!