Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az összes tini lány a páwákra bukik?
Figyelt kérdés
mi olyan jó egy páwába? hogy tudják a lányokkal egymás ruháit cserélni? vagy hogy szakadt farmer van rajtuk amibe úgy néznek ki mint egy csöves?2016. jún. 30. 21:08
11/30 anonim válasza:
Egy ropi gyerek ecsettel a fején nem tud megvédeni ha gáz van, szóval bocs, de nekem rohadtul nem jönnek be
12/30 anonim válasza:
Na ez egy jó kérdés. Én is utálom azokat a bu..i páwákat. Barna cső gatya, meg köcsög söprű haj.
13/30 anonim válasza:
Na látod! Azért nem érdeklődnek irántad mert csúnya vagy, nem azért mert nem vagy páwa. Ilyen az amikor valaki össze-vissza beszél meg összekombinálja a dolgokat. Rengeteg fiú bejön a lányoknak, akik nem páwák. Sőt ők sokkal nyerőbbek. Csak te csúnya vagy. Ennyi.
14/30 anonim válasza:
Nekem speciál pont nem jönnek be a páwák. Szerintem fontos az, hogy legyen saját egyénisége a srácnak és az ecsetfej, cicagatya az nem pont arra utal...
15/30 anonim válasza:
TE JÓ ÉG! Komolyan fejezzétek már be ezt a rinyálást!
Mi az ,hogy a "lányoknak"?.... Ki tud ilyen primitív módon fogalmazni ,hogy banámeg?
De most komolyan.
Szerinted minden lány a páwák farkincáját cuppantja?...
Mindegy ,legalább a sikertelenségünk végett van kit hibáztatni. Igaz ,kedves kérdező?
Mert ha nekem nem megy ,egészen biztosan más a hibás. Ááá,te nem. Bennem mégis mi lehetne? Én tökéletes vagyok ,imádni való. Lányok álma lehetnék! De ezek az átkozott "páwák"....
Szóval most őszintén: Ilyen hülye kérdést ,hogy raknám télíbe. -_-
16/30 anonim válasza:
Sajnos a 13asnak igaza van. Könnyebb mást szidni, hibáztatni mintsem magadba nézni. Én spec nem vagyok oda azokért a nőkért, akik a "pávákra" nedvesednek, mert alapból defektesek. Sportolj inkább, alakíts ki egyéniséget, és majd jön a csajszi is akinek bejössz.
17/30 anonim válasza:
Azoknak a csajoknak, akiknek nem jössz be, nem a pávaság számít! Ez csak egy stílus, könyörgöm ne általánosítsunk! Nem lehet, hogy nem a stílusod, hanem te magad nem jössz be nekik?
18/30 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok csúnya, elegánsan öltözködöm és igyekszem férfihez méltóan viselkedni, mégis van hogy a lányok akik fiatalabbak megijednek tőlem, ha udvarolok, ahogy az szokás LENNE. De ettől függetlenül van még több millió lány, sok a hülye, de úgy is talál az ember fia normálisat is. :D
19/30 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nem jönnek be.
20/30 anonim válasza:
Kérdező, ez hülyeség. Kivételnek itt vagyok pl. én. Én egy szélesebb vállú, erősebb testalkatú, dagibb fiú vagyok (persze ez ellen teszem, nem is annyira a csajok miatt, hanem a saját egészségem miatt). Mégis, bejöttem már pár csajnak. Habár még nincs, és nem is volt barátnőm, de ez nem azért van, mert nem kellenék egy lánynak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!