Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erőszaknak számít az olyan eset, ahol kvázi nem mertem ellent mondani a férfinak?
Az 100% ban így van, finomítás, hogy van amikor a nők szeretik kéretni magukat, szeretik, ha az jön le, hogy a férfi akarja és Őt csak megfűzték, de ezt fel kell ismerni, keskeny lehet a határ.
Szivesen találkoznék a kérdezővel, ha ilyen könnyű rávenni arra amít nem akar. :)))
A konkrét szituációt látni kellett volna, hogy mennyire volt érzéketlen rámenőség. Valoszinűleg a manus is egy érzéketlen primítív tapló, de a kérdező sem százas, ha még ilyen minimális szinten sem képes megvédeni magát. Oké hogy a férfi egy barom, de az mégis irreális elvárás lenne egy átlagembertől, hogy felismerjen egy mentális zavarokkal küzdő embert, mint a kérdező. Mert az nyilvánvaló, hogy komoly problémák vannak a kérdezőnél, ha ennyi érdekérvényesítésre sem képes, hogy erőszak nélkül ne dugják meg akarata ellenére.
Ja és kedves kérdező, szépen kérlek utalj át nekem 1 millió forintot a következő számlaszámra 13747356-22334455 .
Köszi.
(és kérlek utánna, NE jelents fel rablásért, mert nem kényszerítelek)
Kérted, hogy hagyjátok abba, mégsem haygta abba. Mi a kérdés?
Egyébként mit hittél? Felmész egy férfihoz "csak úgy", még jó, hogy úgy véli, megdughat.
Bár értelmes férfi ilyenkor nem erőlteti, hanem ha nincs eksön, szépen hazaküld.
30-as, te aztán mondhatsz nemet, ha a másik úgy véli, neki jár a szex - akár kapcsolaton belül, akár alkalmi.
Én is mondtam nemet az akkori barátomnak, asszed, érdekelte? A lónyavalyát. Erősebb, így azt tehetett velem, amit akart.
Nyilván utána kb. azonnal szakítottam vele, mert ezt nem, de bakter. Király tépni a szád, meg kérlelni a másikat, hogyha elborítja az agyát az őrület, és megdg.
Te meg még védekezni sem tudsz... pfff.
Eleve a férfiakat! kéne arra neveéni, hogy sohase éljenek vissza az erőfölényükkel - akár drasztikus eszközökkel is. Pl őt is kóstolgassa meg egy náluk sokkal erősebb férfi, rögtön rájönnének, nekünk milyen szr érzés, amikor hiába nem akarjuk, el kell viselnünk mert gyengék vagyunk, hogy pl lelökjük.
38
Kitértem erre is, rémlik?
"A fiúkat pedig arra hogy ne éljenek vissza a fizikai fölényükkel, a szex nem csak róluk szól, a nem pedig nemet jelent."
Szomorú amit leírtál, megértem. De sokszor van fordítva is, hogy a nő megteszi mert úgy lett szocializálva hogy muszáj, nem mer határozott nemet mondani. Utána pedig ugye jön az undor és a megbánás. Szóval igenis mindkét nemet edukálni kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!