Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos férfinak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.

Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?

Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.

Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.

Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.

Miért nem működik ez fordítva is?

2022. okt. 22. 14:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/147 anonim ***** válasza:
46%

60

Jó. Akkor nálad a bölcsek köve. Remélem, boldog vagy. :)) De azért az még mindig elég árulkodó, hogy a gyakorin osztod az észt, ahelyett, hogy éppen vkit ... khm ... dugogatnál. :))

2022. okt. 26. 20:45
 62/147 anonim ***** válasza:
60. Mindenre van megoldás és minden módon lehet változtatni. Akiben nincs akarat, annak nem fog sikerülni. Pont.
2022. okt. 26. 22:53
 63/147 anonim ***** válasza:
61. Te vagy az egyetemista igaz?
2022. okt. 26. 22:53
 64/147 anonim ***** válasza:
90%

61

Nem. Nem vagyok az. :)) Én az itteni válaszolóknál sokkal idősebb vagyok (én vagyok a bölcsész).

Rájöttem, hogy nem az irritál, hogy azt mondja, hogy milyen dolgok segíthetnek vkinek abban, hogy ügyesebben csinálja a párkapcsolati dolgait, hanem az, hogy egy ennyire hiteltelen, gyenge jellemű, gerinctelen ember osztogatja az észt. Számomra ez, hogy egyszerre több nője van, a totális erkölcstelen kategória és az ilyen fogja be egy ilyen kérdésnél... Ennyi.

Szóljon hozzá ahhoz, hogy hogyan tartson vki több nőt egyszerre és hogyan csapja be azt az embert, akivel ki tudja, hány éve van együtt (felesége), aki gondoskodik arról, hogy tiszta ruhái legyenek, aki ellátja a háztartást és neveli a gyerekeket és esténként mit sem sejtve ágyba bújik a férjével.

2022. okt. 27. 07:57
 65/147 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, a 64 az a 63-ra volt válasz.
2022. okt. 27. 07:58
 66/147 anonim ***** válasza:
77%

64. Teljesen egyetértek. Gerinctelen féreg az ilyen, no komment.

Remélem egyszer lebukik és a felesége elválik tőle és mindenből viszi a felét ami közös. Meg is érdemelné az ilyen, bár ez még sovány vigasz lenne, egy pofonhoz vagy egy megaláztatáshoz képest. :)

2022. okt. 27. 08:00
 67/147 anonim ***** válasza:
95%

66

Ha (vagy amikor) a felesége rájön arra, hogy a férje ezt csinálta vele éveken keresztül, azon a szégyenen, bánaton, megaláztatáson semmi nem fog már segíteni... Sem pénz, sem semmi.

De nagyon örülök, hogy te is így látod, mint én.

2022. okt. 27. 08:03
 68/147 anonim ***** válasza:
95%

67. Kár ragozni, mert hányingert kapok tőle, sry.

Nem bírom az ilyeneket.. :)

2022. okt. 27. 08:07
 69/147 anonim ***** válasza:
95%

68

Igaz.

Csak láthatod, a gyakori népét is megvezeti ez az istenkirály félrekúrógép. Sokan neki adnak igazat. Miközben a saját életét teljesen erkölcstelenül éli.

Persze egy olyan ember, akinek meg van gerince, az nem jön ide észt osztani, hogy hogyan kell pasizni/csajozni, mert neki nincs szüksége arra, hogy bármiben megpróbáljon mások fölé emelkedni.

2022. okt. 27. 08:10
 70/147 anonim ***** válasza:

69. Mondjuk segíteni én is szoktam, de a probléma ott kezdődik hogy sokan nem is akarnak változtatni. Nekem nincs bajom az Incelekkel sem, bármelyik ír ki kérdést, meg szoktam kérdezni hogy mi a baj. Miért nem megy? Akar-e változtatni? Legtöbben nem akarnak.. :/

Akaraterő nélkül meg mondhat bármi jó tanácsot az ember, nem ér célt a dolog.

2022. okt. 27. 08:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!