Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?
Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.
Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?
Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.
Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.
Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.
Miért nem működik ez fordítva is?
90. Nem, de ha valaki agyilag zokni és csak itt sír, az egy szerencsétlen.. nem azért, ahogy kinéz, hanem hogy annyira futja az ereje, hogy itt sirjon, de nem tud lemenni a kondiba és megemelni egy súlyt!
Szerintem nőként erősebb vagyok, mint sok kis Incel.. szóval hagyjuk is, 0 akarat bármihez is..
És én sem voltam 10/10, de igyekszem változtatni és meglátni a lehetőségeimet! Csak nem itt kell sírni!!
91
Ez nem sírás hanem tények.
Még ha neked sírásnak is tűnik, a tényeket nem tilos közölni!
Terembe lemenni értelmetlen mert az izommenyiség amit magadra pakolhatsz az teljes mértékben a csontozatodtól függ. Kis csontok kis izmok, nagy csontok nagy izmok.
Egy kis csontozatú edzhet 40 évig akkor is kicsi marad.
Remélem nem az a gond, hogy nem akarnak sokan szteroidokhoz nyúlni!!
92. Az nem is egészséges. Akkor nekem nagyon a csontjaim? Minden edzés nélkül (nem mentem egy hónapja) 60kg-al szériáztam. Nekem nem kell megmagyarázni semmit.
Sírtok és kész, nem akartok változtatni. Gyengék vagytok..
94. Pontosan erről beszélek.
Nőként 60kg-al guggoltam meg román felhúzást csináltam, egy hónap kihagyás után. Akkor ezek mit akarnak? De őszintén. Nem is akarnak változtatni, szó szerint itt sírnak és szidják a nőket..
96. Pontosan! :)
Alig várom hogy fizetést kapnak és mehessek terembe ❤️
Eleve egy testépítő pont azért megy el testépítőnek ,mert az ő testfelépítése, alacsonysága lesz alkalmas arra, hogy testépítő legyen, egy magas, nagydarab ember erre nem jó.
De ahogy leírták előttem, annyi minden szempontból tudsz magadon fejleszteni, hogy jobb benyomást kelts, hogy felsorolni is nehéz:
- Öltözködési stílus
- Kiegészítők, mint egy jó óra, cipő, szemüveg, parfüm
- EDZÉS, mind izom mind szálkásság szempontjából
- Igényesség, frizura, szakáll forma, körmök, bőrápolás stb...
- AGY, mert ez A legfontosabb szerved, legyél okos, művelt, tájékozott, szellemes
- Humorérzék, stílus, kommunikáció, lazaság.
- Pénz és karrierépítés. A siker vonzó ahogy már írták.
- Érdekes hobbik, képességek amiket fel tudsz mutatni. Jól főzől, fotózol vagy BÁRMI
Egy rakás középszerű, semmilyen pasit lehet látni normális nőkkel az utcán....Úgy kell nektek elmagyarázni mindezt, mint a 14 éves tinifiúknak, hogy hogy kell csajozni. Vicc az egész
96
Nem negativitás hanem realitás.
Minek áltassam magam hülyeségekkel.
A jó testalkatú férfiak nem is edzenek és úgyis izmosak, jól néznek ki és kellenek a nőknek.
Én hiába pakolok magamra 5 kg izmot 6 hónap alatt ha 1 hét nátha alatt elvesztek az összeset és kezdhetem előlről!
Ennyit az edzésről!
98. Végre, egy valamit mondo hozzászólás! Gratulálok!
Teljesen egyetértek, mint nő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!