Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?
Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.
Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?
Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.
Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.
Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.
Miért nem működik ez fordítva is?
99. Te miről beszélsz? Nincs olyan, hogy minden edzés és munka nélkül izmos legyen valami.
Itt is látszik, csak a sültgalambot várod, de tenni érte nem tudsz és nem is akarsz semmit. :)
98
Ezeket azért csinálni, hogy vonzó legyek a nőknél? RÖHEJ!!!
Ezeket akkor kell csinálni ha érdekelnek, MAGADÉRT, nem a NŐKÉRT!
Ha amúgy nem érdekelnek akkor ne foglalkozz velük.
Ha csak ezek miatt kellesz a nőknek az már régen rossz.
Vagy magad miatt tetsszél a nőknek vagy egyáltalán ne, hiszen nincs értelme!
A bölcsészlány vagyok. :) (Mellesleg középkorú nő.) Nem olvastam végig a kedves bölcsészlányból mérnökké avanzsált hölgytársam sorait, csak láttam egy hozzászólást, amiben idéztek a válaszából.
Igen, kiscsillagom, az a te szerencsétlenséged, hogy életedben nem láttál még alacsony férfit, aki vonzott volna... Én személy szerint nagyon sokat láttam már. Kapaszkodj meg, igen, 165 cm magas körüliek voltak. Nem azt mondom, hogy azonnal, gondolkodás nélkül járnék velük, mert azért 15 cm magasságkülönbség a javamra talán kicsit túlzás lenne, de egy nálam 5 cm-vel alacsonyabb férfivel minden további nélkül járnék. Na most mennyi az átlagos női magasság ma Magyarországon? 164 cm. Ebből nem is kell levonni 5 cm-t. A 165 cm magas férfi még mindig 1 cm-vel magasabb lesz ugye. Szóval... nem tudok mit kezdeni ezzel, hogy egy férfi 170 cm-nél kezdődjön. Mert nincs így.
A pattanásos sebhelyes bőrről sincs mit mondanom, nálunk a családban többeknek ez jutott és mindenkinek lett párja.
De tényleg rengeteg olyan ember talál partnert, aki nagyon eltér az átlagtól és kifejezetten ronda vagy előnytelen vagy esetleg beteg.
Igazából semmi mást nem szeretnék mondani, mint azt, hogy ilyen barom elvárásoknak (hogy ti. egy férfi legyen min. 170 cm magas) nem kell megfelelni. Nem kell szépnek lenni, nem kell izmosnak lenni, nem kell szexinek lenni. Nem kell vékonynak lenni, nem kell nőiesnek lenni, nem kell férfiasnak lenni. De ezt a gyöngyöt hiába szórom disznók elé. :) Úh. csak okítsátok egymást, hogy kit miért lehet lenézni meg utálni és legyetek ezzel boldogak.
104
Igen, mert ez a működésmódom. Így tudom leírni a dolgokat. A saját tapasztalatomból indulok ki (mert valójában mindenki csak abból tud).
Mellesleg megsúgom, hogy ha a gyakorin bárhol azt látod, hogy idézőjelek között idézet szerepel és aztán pontos forrást jelölnek meg, az én vagyok. :) Szóval azért a bölcsészség nem zárja ki, hogy ne néznék utána dolgoknak és nem próbálnék meg utánajárni, utánaolvasni dolgoknak...
Kiscsillagom, már megint csúsztatsz, mert direkt elsiklassz afelett, hogy "szerintem" mi a jópasi. Azt írod, hogy "Szóval... nem tudok mit kezdeni ezzel, hogy egy férfi 170 cm-nél kezdődjön." Nem. Én nem azt mondtam, hogy minden esetben, mindenkinek és kizárólagosan itt kezdődjön, hanem hogy szerintem itt kezdődik, de akkor úgy mondom, hogy felfogd végre: nekem itt kezdődik. És azért, mert én 172 vagyok, tehát még engedtem is pár centit magamhoz képest, de egy 165 centis férfi nekem már alacsony. Pont teszek a női átlagmagasságra, az olyan, mint a KSH szerinti átlagfizetés, eltér attól, amit sokan az életben tapasztalnak.
A gyakori meg nem követeli meg a precíz forrásmegjelölést, nem szakdogát írunk, nyugodjál meg.
Nem hittem volna, hogy egy egyetemista ennyire beképzelt mint 105.
"Az biztosan én vagyok."
Eddig sem bírtam hogy valaki nagy arccal jár-kel, de ez már tényleg undorító.
107
Nem vagyok egyetemista. 😂😂😂
És igen, gyakorlatilag csak én csinálom azt, h idézek, idézőjelet használok és forrást jelölök meg. Holott ez lenne a természetes. 30 évvel ezelőtt egy amerikai college ösztöndíjasaként már megtanultam. ALAP.
Ha számodra undorító, h valaki egy alap dolgot csinál, amit más nem és erre büszke, akkor a probléma veled van, Nyuszka. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!