Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?
Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.
Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?
Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.
Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.
Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.
Miért nem működik ez fordítva is?
70
Nem akaraterő kérdése. Ez már le lett írva ezerszer.
A nők is nézik a külsőt, sőt jobban mint a férfiak.
71. Megint baromi nagy általánosítás, köszönjük Emese!!!! :))
Érdekes, én sosem azt nézem. Az jobban érdekel, magamhoz képest hogyan tudok jobb lenni, szebb, stb.
72
Ha kicsit csinos a lány/nő, átlagosan szép, akkor csak Chaddel hajlandó leállni.
76. Mint említettem, nem is akarnak. Csak a nőket tudják szidni, hogy így meg úgy Chadeket választanak.
Szép nő vagyok, dekoratív. Mégsem volt sosem esélyem Chadeknél, nem vagyok 90-60-90, hiába van szép arcom és sportos is vagyok. Szóval ki a felszínes? A Chadek biztosan. De egyébként sem tudna egyik sem olyan szeretetet nyújtani mint a párom.. :)
Bölcsész asszonyság hiteltelennek hív engem, miközben én vagyok itt az egyetlen hiteles, aki sikertelen volt és sikeressé vált illetve több nővel le tud feküdni és látja a szomorú igazságot, meg hogy hogyan működik a világ és az emberi kapcsolatok.
De akkor ki a hiteles? Az aki 180 centis bölcsészlány létére az egy fejjel alacsonyabb heges arcú latintanárába volt plátói szerelmes nulla igényszint mellett, aztán feltehetően - miután egy kezén meg tudta számolni az összes partnerét az életében - megházasodott majd szült pár gyereket. Mindössze két ellenpéldája a 20 évvel ezelőtti önmaga és a tizenéves gimis fiának a szép barátnője.
Mondanivalómat nyilván az én "erkölcstelenségem" invalidálta, miközben ki tudja - lehet a feleségem is pont ugyanezt csinálja épp. :) Igazából teljesen mindegy, mert bizonyos perverziókat jobb ha az otthoni hálószobán kívül éli meg az ember, és nem viszi haza, ráerőltetni a feleségére. A kecske is jól járt, a káposzta is megmaradt.
78. De milyen káposzta? Romlott, szar káposzta. Talán jól kellene választani, nem undorító módon fűvel-fával b*szni. De hát ahhoz gerinc kell. Akinek eddig nem volt -mint látszik is a példán- nem is lesz.
Én nem a bölcsész vagyok, mielőtt engem is elkezdesz támadni.
Nekem a párom kérhet bármit, én nyitott vagyok ebben a témában is, jelenleg is képzem magam. Csak nincs pénzem arra, amit szeretnék venni, de ez targytalan.
Ha egy prűd vagy frigid nőt vettél el, magadra vess. Szerencse, hogy én sosem leszek az. Ismerem magamat ennyire, így a páromnak nem kell senki máshoz mennie, mindigis minden téren fogok vele törődni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!