Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos férfinak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.

Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?

Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.

Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.

Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.

Miért nem működik ez fordítva is?

2022. okt. 22. 14:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/147 anonim ***** válasza:
36%

13-as nő sajnos jól mondja, a nők nem keresnek átlag pasit úgy mint ahogy a férfiak átlag nőt keresnek aki szeresse őket és a szexet.

A nők különleges pasit akarnak, vagy kiemelkedő helyességűt, vagy kiemelkedő szövegűt, vagy kiemelkedő pénzkeresőt, vagy kiemelkedő tehetségűt ( művészt, zenészt) stb.

Tehát kiemelkedő legyen ez a lényeg és nem baj az, ha ők nem azok, de a pasijuk legyen valamiben nagyon jó.

Legyen kivel dicsekedni, akin keresztül haladni felfele a státusz hierarchiában.

Ezért szarják el a nők a szerelmet, lehetetlen velük megélni. Mert a genetikailag kódolt hipergámia mindig beleszól!

2022. okt. 24. 13:43
 32/147 anonim ***** válasza:
100%

31. Megint egy fals duma, általánosítás. Nem ez számít, hanem az hogy mi fog még a másikban. Pont.

22/N

2022. okt. 24. 14:00
 33/147 anonim ***** válasza:
70%

32

22 évesen magyarázol egy 35 évesnek :)

Kicsit több tapasztalatom van!

Nyugi, az, hogy mi fog meg azt pont az amiről beszélek. Ha nem kiemelkedő semmiben akkor nem fog megfogni. Hipergámia. Ennyi. Felesleges szépítő szavakat használni mint megfog…

2022. okt. 24. 14:02
 34/147 anonim ***** válasza:
100%
#33 mintha számítana hány éves vagy🥱 mint a 80 éves nénike a buszon, aki úgy beszél veled, mint egy kutyával aztán elvárja, hogy tiszteld, merthogy ő idős. Nem kedves 33as, attól h idősebb vagy, nem feltétlenül leszel tapasztaltabb egy 22 évesnél. A tiszteletet teljesitményben kéne mérni, nem életkorban. Nem mellesleg amit írtál az egy hamubasült baromság.
2022. okt. 24. 14:06
 35/147 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valamit rosszul csinálsz. Én a viszony-on szedtem már fel több nőt is, meg a vagyaid-on is. A badoo-n is. Épp tegnap írt egy csaj, kiderült, hogy ismerjük egymást. Abból még lehet, hogy lesz egy barátság extrákkal dolog.

43 éves férfi vagyok, átlagos testalkattal, jó humorral :D

2022. okt. 24. 14:12
 36/147 anonim ***** válasza:
73%

35

Az átlagot kellene meghatározni, mert a nőknek az átlag pasi a jóképű pasi, a jóképű az meg már valami Chris Hemsworth szint.

Ellenben lehet egy pasi magát áltagnak lövi be mert nincs szarva meg nem zöld a bőre, ellenben a nők simán egyöntetűen rondának szavazzák meg. A nők elég kis nácik tudnak lenni a fejformát illetően, elég konkrét elvárásaik vannak a fejet alkotó összes pici csonttal kapcsolatban.

Ezért a legjobb megoldás talán az állkapocs meg árccsont implantátum.

2022. okt. 24. 14:22
 37/147 anonim ***** válasza:
80%

Átlagban amúgy igaz amit a 35éves mond.

Viszont a szexhez ez mind nem kell.

Igazából kedves kérdező a jókor jóidőben ami számít.

Nekem volt pár alkalmi csak úgy random dumálásból vagy házibuli an.

Sőt a häzibuli az nagyon tuti tud lenni...

2022. okt. 24. 19:01
 38/147 anonim ***** válasza:
100%
37. Te nagyon mellé nyúltál.. de kár, hogy ennyire frusztrált ember vagy. Sajnálom.. :/
2022. okt. 25. 01:37
 39/147 anonim ***** válasza:
23%

Egy átlagos férfinak azért nehéz szexhez jutnia, mert a nők az átlagon felüli férfiakra buknak, az alfahímekre és nem a bétákra. Nagyon fiatal koromban én is olyan béta voltam mint te, aztán úgy döntöttem, hogy ezen változtatnom kell mert nem akarom leélni lúzerként az életemet, sokkal inkább úgy szerettem volna élni mint a 2-es válaszoló...Csak ezért tenni kellett kedves kérdező. Több szempontból is átlagos voltam, de leküzdöttem a középszerűséget.

Igen, valamelyest szerencsém is volt, mert 190+ magas lettem egy 20+ farokkal. De ez semmit nem ér önmagában, ha nem sportolsz, nem öltözködsz, nem adsz magadra, nem képzed magad és tréningezed az agyadat, nem vagy szellemes, humoros, kultúrált, művelt, nem tudod hogyan kell eladni magad és csajozni, nem tudod hogyan kell használni a nagy cerkádat, és persze hogy hogyan építs egy jó nőnek megfelelő egzisztenciát. Mindezen több mint 10 évet kellett dolgoznom miután feleszméltem, minden tekintetben.

Ma nagyjából ott vagyok mint a 2-es, feleségem van, mellette pedig mindig párhuzamosan több partnerem. A beosztottaim közül jópárat megkeféltem már az évek során. Nekem is van most egy csini 19 éves kis barátnőm, feszes cicikkel és szűk hamvas puncival - Tinderről szedtem fel 2 hónapja, onnan amit elvileg te is használsz. Bumble-ről van a tarsolyomban egy nagymellű egyetemista csajszim akit mellettem még mások is kezelgetnek, de van olyan házas 3 gyerekes anyuka ügyfelem aki velem csalja a férjét minden héten. Van egy tetkós, piercinges csapos lány akit egy csapatépítő tréningen szedtem fel és már közel fél éve kúrom ha épp úgy tartja kedvem. Ő aztán tényleg egy teljesen átlagos proli egy csaj, a tetkóit meg azt leszámítva hogy szereti az anális szexet, de még neki sem kell egy középszerű pali, mert erre nem buknak a nők. Szedd össze magad kérdező és tűnj ki.

2022. okt. 25. 03:19
 40/147 anonim ***** válasza:
70%

Ezért nem jut az átlag pasinak szex mert a 39-hez hasonló figurák dugják az összes nőt akin a hipergám felszínes nők osztozkodnak.

Egyáltalán nem zavarja őket, hogy ribik csak minőségi pasikkal dughassanak.

Ide züllött a nyugati világ sajnos emiatt sok társadalmi feszültség lesz mert a férfiak többsége is jogának érzi a szexet, az udvarlást, a hódítást, a kielégülést egy nővel stb. Ha ezen alapvető ösztönei nem kerülnek kielégülésre sajnos magas lesz a társadalmi frusztráció, elégedetlenség ami sosem jó.

Anno mindenkinek jutott nő saját szintjén. Manapság csak a top férfiaknak jut, és nekik nagyjából a nők 80%-a.

Egyeseknek nagyon jó a párkapcsolati piac liberalizálása, a többségnek nagy szívás.

Örömmel látom, hogy egyre több férfi eszmél rá erre a realitásra amire én már évek óta a blackpillnek hála.

Mert a nők valódi természete csak nem rég lepleződött le, az volt a tévképzet, hogy a nők olyan lelkizős lények akiket meg kell hódítani udvarlással stb.

Fenéket. Ők választják ki azt a pasit akit megfelelőnek találnak genetikailag, szociálisan, anyagilag stb.

2022. okt. 25. 09:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!