Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos férfinak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.

Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?

Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.

Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.

Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.

Miért nem működik ez fordítva is?

2022. okt. 22. 14:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/147 anonim ***** válasza:
93%

Nem olvastam végig.

"Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte. Miért nem működik ez fordítva is?"

Értem kutya sem áll sorban, pedig EGYÁLTALÁN nem nézek ki rosszul, csak vannak (lennének) igényeim. Ezek pedig a következők: az illető férfinek legyenek egy egészséges önképe, önbizalma. Legyen okos, kedves, humoros. Ne érdekeljék más nők, ha velem van, akkor én érdekeljem. Nem kell, hogy gazdag legyen vagy jóképű. Nem kell, hogy irtózatosan sziporkázóan intelligens és humoros legyen, inkább csak passzoljanak ezek a dolgaink (tudjunk beszélgetni és együtt röhögni).

Ezek nélkül én nem fogok és nem akarok senkivel lefeküdni.

Na most mivel abszolút nem vagyok átlagos nő, ezért fényévente egyszer adódik, hogy valakivel megtetszünk egymásnak és akkor jön, hogy van valakije...

Ez van.

2022. okt. 25. 09:59
 42/147 anonim ***** válasza:
95%

41.

Én is így vagyok, teljesen átérzem! Mondjuk szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a páromat ^-^ !

2022. okt. 25. 10:22
 43/147 anonim ***** válasza:
29%

40-es, én vagyok a 39-es. Innen megmondom, hogy mekkora béta vagy. Nem a nőkkel van a gond, hanem azzal, hogy egy olyan mentalitásod és kisugárzásod van, amitől azonnal kiszárad az összes punci a környezetedben és kutyafuttában menekülnek előled. Fogalmad sincsen, hogyan kéne megkefélni egy nőt, de még arról se nagyon, hogy hogyan kéne udvarolni neki hogy meghódítsd és magad mellé rakd hosszútávon. Ahelyett, hogy ezt kitalálnád, és követnél egy receptet-stratégiát, csak egy anonim szaros oldalon puffogsz, míg én az összes nőt megkúrom körülötted, aztán hazamegyek a feleségemhez és őt is megkúrom este, majd reggel is, majd megyek délután a csaposhoz csak mert engedi popsiba ;) Egyébként a nők nagy része akikkel lefekszem egyáltalán nem ribi és nem azért teszik, mert fizetnék nekik érte bármit is. Egy házas nőt akit nem kezelgetnek otthon eléggé pont nem érdekli, egy fiatal gimnazista-egyetemista csajszit meg szintén nem érdekli, mennyi pénzed van. Ettől még a siker mindenki számára vonzó. Titkárnőm olyan értelemben nincs, de a munkakörből és a cég tevékenységéből kifolyólag sok fiatal női kolleginám van és például egy külföldi üzleti utazás alatt is melyik hölgyeményre ne jönne rá egy kiadós etye-petyélhetnék este a fárasztó munkanap után? Ehhez mondjuk nem árt, hogy ha az útitársuk nem egy begyöpösödött 160 centis incel béta aki nem tudja, mit kell kezdeni velük a szállodába visszaérve.

Kliséket durrogtatsz és a lezüllött hanyatló nyugatot hibáztatod a saját sikertelenségedért, miközben állítasz egy teljesen valótlant. A nők valódi természete sosem volt rejtve, te vagy az aki valami hagymázas középkori lovagmesében hittél, de a férfi-női viszonyban és a kiválasztásban mindig is az evolúció törvényei uralkodtak. A nőstények annak az egy domináns hímnek a spermáját akarják magukban tudni, aki sikeres, életképes, megfelelő génállománnyal rendelkezik, vonzó és nem egy életképtelen béta tajgetosz-szökevény. Mindig is a nőstény választotta ki ezt a hímet és aztán megengedte neki, hogy a cerkáját a lába közé dughassa.

Mit gondolsz, miért van az, hogy sok lány éveket vesződik valami kapcsolatával, sok mindent nem enged a srácnak, hónapokig járnak randizni úgy hogy nincs semmi, aztán jön egy dominánsabb pasi akivel már a harmadik randin lefekszik, lenyeli a spermát, majd utána neki engedi az anált is, amit addig soha senkinek nem engedett? Meg mit gondolsz, miért tűrnek el ezek a nők egy jó bizonyos szintig egy csomó mindent egy ilyen pasinak? Mit gondolsz, miért sokkal versengőbbek egymással a nők, amint megtudják hogy az adott pasira többen is rástartoltak, vagy ő több nőnek csapja a szelet? Természet törvényei, survival of the fittest és kereslet-kínálat öregem. Majd ha ezeket megértetted, elkezdesz kikecmeregni a gödrödből, de addig csak magad alatt ásod mélyebbre és mélyebbre míg én tökéletes jól érzem magam és a velem levő nők is nélküled.

2022. okt. 25. 10:32
 44/147 anonim ***** válasza:
94%

42

Jó neked! 🙂

41-es voltam

2022. okt. 25. 12:05
 45/147 A kérdező kommentje:
Jó olvasni a 39-est.Igaza van.
2022. okt. 25. 14:04
 46/147 anonim ***** válasza:
0%

43

Wáá ennyi ellentmondást egy hozzászólásban!!!

Akkor a genetika az ok,tehát, ha valaki 160 centis incelnek születik vagy bétának vagy az, hogy nem akar valaki kikecmeregni a gödörből.

Recept-stratégiáról beszélsz majd evolúcióról és a nők alfa választásáról.

Ebből látszik mekkora egy vicc ember vagy és nem lehet komolyan venni és csupán nyertél te is a genetika lottón és azt hiszed emiatt oszthatod itt az észt.

Na menj bhaszni, hatalmas megvalósítás!

2022. okt. 25. 14:46
 47/147 anonim ***** válasza:
96%

46

39-est és 43-ast egy normális nő észre sem veszi. A 39-es válaszán még átrágtam magam, fel is fordult rendesen a gyomrom. A 43-as válasza már nem is érdekel.

Ismertem egyébként ilyen pasit (kórházban voltunk, több héten át nagyon sokat beszélgettem vele), csak az mondjuk nem fényezte ENNYIRE magát, bár állandóan arról mesélt, hogy hány nőt hol hogyan hányszor kúrt meg, miközben a felesége erről mit sem tudott. Undorító lett volna az egész, de azt a pasit egyébként bírtam, mert volt benne sok jó is.

Egy valamirevaló férfi nem jön ide okoskodni a magasságával meg a nagy dákójával, szánalom. Én nő létemre igen magas vagyok, tegnap jött hozzám két 165 cm magas srác (hoztak nekem vmit, amit online vettem), nekem tetszett volna mindkettő, NEM ezen múlik.

2022. okt. 25. 15:01
 48/147 anonim ***** válasza:
100%
46. Kérlek azt is tedd hozzá, hogy sok férfi (vagyis hím) Incel NEM AKAR változtatni! Itt sírnak és szidják a nőket!
2022. okt. 25. 15:31
 49/147 anonim ***** válasza:
38%

47-eske, én vagyok a 39-es akit szidalmazol :D A fő probléma ott van, hogy amikor egy anonim noname oldalon sírdogálnak ezek a férfiak, akik egyértelműen tehetetlenek, akkor semmit nem segít a helyzetükön, hogy te jössz és konformitást nyújtasz nekik. Igen nagyon valószínű, hogy te mint 175+ nő, buknál a 165 centis futár srácokra, amúgy is minden ilyen alacsony férfi pont arra vágyik, hogy egy fejjel nagyobb nő lovagolja. Szimplán ezek a válaszolók az ilyen kérdések alatt jönnek és konformitást nyújtanak, ahelyett, hogy kimozdítanák ezeket az embereket a komfortzónájukból.

Lehet engem szidni, mert erkölcsileg megkérdőjelezhető amit csinálok oké. Viszont a mondanivalóm lényege nem az volt, hogy hú de jó nekem mert magas vagyok és nagy farkam van, hanem hogy amikor csak ennyim volt, ÚGYSEM ment. Mert ez nem elég az ismerkedéshez, pedig elvileg megnyertem a "genetikai lottót", közben meg 196 centihez 68 kiló voltam és a kutya sem akart eljönni velem randizni mert úgy néztem ki mint egy nyúlbéla és pont senkit nem érdekelt ezen a ponton, hogy lófarkam van. De nem idejöttem sirámázni, főleg, hogy akkor még gyakori sem volt, hanem utánaolvastam egy könyvtárban, hogy mit lehet kezdeni magammal, mik a lehetőségeim, mik azok amin tudok változtatni. 20 éve nem hagytam ki egy napot sem sportolás nélkül, nem 68kg vagyok hanem 95kg. Kifejezetten átlagos, semmilyen arcom van, nem az a hú de jó képű, úgy segítettem rajta, hogy választottam magamnak egy arcomhoz illő arcszőrzetet. Pont annyira vagyok genetikai lottónyertes, hogy már 30 évesen kihullott az összes hajam, és folyamatosan orvoshoz járok mert a gyenge szívem nem bírja az intenzív sportot meg a hajnali HIIT futásokat.

Ezek a kérdezők pont azt a lényeget nem fogják fel, hogy mi az hogy az ember DOLGOZIK MAGÁN, és megkeresi azokat az aspektusokat amikben tud fejlődni, a hátrányait pedig próbálja elnyomni, elpalástolni. Ha ronda a fogad akkor menj el fogászhoz, ha kopaszodsz, ültess be hajat. Ha kövér vagy fogyjál le, ha nyüzüge, gyúrd ki magad. Ha szegény vagy, tanulj, képezd magad és dolgozz. Olvass, találj érdekes hobbikat, hogy érdekesnek lássanak a nők is. Válassz egy öltözködési stílust, amivel messziről felismerhető vagy, hogy igenis az te vagy. Ha fingod nincs az egészről, olvasgass divatmagazinokat, vagy üsd be a google-be. Tényleg az a helyzet, hogy nagyon fogalmatlannak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne fogja fel, hogy igenis ilyen dolgokon múlik az ismerkedés első fázisa és ezeken nagyrészt lehet csiszolni. Ha valaki ezt nem teszi meg, akkor magára vessen. Ha nagyon súlyos a helyzet, akkor igen, a nagyon durva randi piac mint például az online appok és az éjszakai szórakozóhelyek nem neki valók, de bárhol máshol lehet ismerkedni.

A kérdező kérdése nem arra irányult, hogy hogyan lehet több száz nőt megdugni minnél hamarabb, hanem hogyan lehet egyáltalán szexet kapni, meg egy valamire való barátnőt, és bizton állíthatom, hogy ehhez tényleg a rettenetesen szerencsétlen alsó 1%-hoz kell tartoznod minden tekintetben, hogy annyira unattraktív legyél külsőre, hogy esélyed se legyen. Ha ilyen vagy, az borzasztó de el kell tudnod fogadni, hogy a férfiak döntő többsége sem akar egy süketnéma, vak, művégtagos, törpe vagy 190 centis nőt. Az extrém végleteknek nem nagyon van párja. Viszont egy csomó alacsony, átlagos testű és kinézetű faszit látni átlagos nőkkel, és még nekik is sikerült kérdezők. Valószínűleg azért mert nem itt rinyáltak, hanem elmentek és elkezdtek próbálkozni, és 100-ból egy bejött. Én is 100 próbálkozásból 5-10 nővel tudok randizni és ha visszautasítanak, megyek tovább. Ezek azok a mentális szokások, amiket el kéne sajátítsanak az ilyenek, de az úgy nem fog menni, hogy simogatjátok őket, miközben abszolút ignoránsak, azonnal szembemennek minden véleménnyel ami a világképükkel nem vág egybe, és miközben sejtik, hogy klinikai esetek, pszichológushoz sem hajlandóak fordulni.

46-os direkt nem akarta érteni a mondanivalómat, pedig egyértelmű, hogy igen, születési adottságokkal sokan MINDIG hatalmas előnyre fognak szert tenni veled szemben, ha te baromi szerencsétlen vagy ebből a szempontból, viszont még így is fejleszteni tudsz magadon és javítani a pozíciódon mind külsőleg mind belsőleg és máris növeled az esélyeid a született alfák mellett. Ez a recept/stratégia vagy hívd aminek akarod. De ha nincs ilyened, akkor semmid nincs, nulla az esélyed így pedig további jó szórakozást kívánok. A randi piac nem fog változni, a nők nem fognak változni, csak te magad tudsz magadon változtatni. Hajrá

2022. okt. 25. 18:06
 50/147 anonim ***** válasza:
95%

49

Ne hari, nem olvaslak el. Ha neked szép és jó életed lenne (akárhány nővel), akkor nem itt locsognál. Menjél és dugd sorba a nőidet. És remélem, védekeztek mindig, nehogy aztán valami csúnya nemibetegséget hazavigyél a szerencsétlen feleségednek...

2022. okt. 25. 18:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!