Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?
Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.
Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?
Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.
Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.
Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.
Miért nem működik ez fordítva is?
Teljesen igaza van a hosszú válaszokat író "genetikai lottónyertesnek", és mindazoknak is, akik a hipergámiára rávilágítottak.
Csak szólok, nő vagyok, méghozzá az, akit megpróbált itt a 3. vagy 4. oldalon leoltani egy 22 éves egyetemista, aki egy 66 éves nyugger tanárba szerelmes. Gratulálok te gerontofil ribi :D
Nem vagyok pénzéhes, bár letojom, elhiszitek-e. De azért nem egy kőművessel fogok összefeküdni, meg nem egy bolti eladóval. A jó pasi ott kezdődik, hogy a "megfog benne valami" mellett legyen agya, legyen igényes, és igen, ha tetszik ha nem, legyen elfogadható vagy kifejezetten helyes. Miért? Mert elsőként úgyis mindig, mindent a kinézet dönt el. Ettől függ, hogy merre húzod a Tinderen. Hogy továbblapozol-e bármilyen társkeresőn. Lehet itt lelket simogatni, hogy a belső alényeg meg a humor, de ELSŐ LÁTÁSRA ez nem igaz, senki se akar pár perverzen kívül ronda emberrel járni vagy kefélni. HA ez a tetszési index stimmel, UTÁNA jöhet a humor meg a műveltség kérdése, és itt is elcsúszhat egy Brad Pitt kinézetű vízvezetékszerelő Piripócsfalva-alsóról...
Nyugodtan gondoljatok sznobnak meg akárminek, csak tessék. De a 39-es válaszolónak tökéletesen igaza van, noha hozzátenném, hogy nem szívesen lennék a felesége, mert nehezen bírom a félrekúrást feldolgozni. Azt írja: "A nőstények annak az egy domináns hímnek a spermáját akarják magukban tudni, aki sikeres, életképes, megfelelő génállománnyal rendelkezik, vonzó és nem egy életképtelen béta tajgetosz-szökevény." Na erről van szó. Ha férfi lennék, egyébként valószínűleg én is több nőt tartanék egyszerre, de majd egy másik életben.
Elmondom, szerintem milyen a jó pasi: 170 cm-től felfelé (és itt már nagyon megengedő vagyok, inkább írnék 175-öt), 70 és 90, max 95 kiló között, de a felső tartomány csak akkor játszik, ha elég magas is hozzá. Sörhaj, aputest kizárva. Személyes preferencia: borotvált, max normális borosta, esetleg nagyon kis szakáll, de az se állandó jelleggel. Én nem bírom az ilyen ronda hipszterszakállakat meg viking stílusú szőröket. Nem várom el, hogy szétedzze magát, de mint mondtam, aputest kizárva. Ha csak simán átlagos testalkat vagy dudorodó ozmok nélkül, azt is inkább elviselem, mint a löttyedt sörhast vagy túlevett belet. Szemszín, hajszín tökmindegy, bár nagyon szeretnék már egy kék szemű pasit. A fogai legyenek rendben. Legyen ápolt, nem büdös, és öltözködjön normálisan, nem hippiként vagy csövesként. És könyörgöm, legyen tanult! Nem szakmunkást kérek, köszi, hanem kultúrát szerető, összetett mondatokban beszélő, jó kritikai érzékkel megáldott partnert.
Na már most ezek szerintem nem teljesíthetetlen dolgok. Ahogy a 39-es is mondja: aki nem dolgozik magán, az így járt, nyüszíthet itt, hogy minden csaj elhajtja, meg lepontozhatja azt, aki nem ért vele egyet és nem szolidáris, de ettől még így lesz. Vagy ahogy én írtam korábban: lehet keresgélni az alacsonyabb kategóriájú nők között, akár a csúnyák, műveletlenek, hiányos fogúak között is, de lehet kúrni kinyúlt bőrű anyukákat, megereszkedett mellű negyveneseket is a sarki kisboltból, vagy az erősen pigmentált bőrű szekcióból választani. Nem kell? Na ugye... De persze én vagyok a hipergámiás...
Lehet, hogy a nők régen, a saját anyáink beérték Józsival a szomszédból, de én nem, és sokan mások sem. És nem vagyok alfa nő, erősen bétának mondanám magam. És pont azt teszem, amit a sokat szidott 39-es: elkezdtem rohadtul dolgozni magamon. Edzek, diétázom, nem idegenkedem a plasztikai műtéttől sem, hogy rendbe tegyem a kifogyott bőrömet, időpontom van a fogászatra, és megműttettem a szemem. Elkezdtem jobban öltözködni. Évek óta nem szólt hozzám annyi potenciális partnerjelölt, mint amióta belekezdtem ebbe a projektbe, és még bőven nem tartok a végén. Szóval igen, mindent lehet, csak akarni kell, és felfejlődni addig, amíg a genetika/biológia engedi, mert várni a csodát, hogy majd a helyes és művelt lovag leereszkedik hozzám, és csak engem akar, na az igazán baromság lenne.
53
Ahham. És akkor pl. mit szólsz ahhoz, ha egy férfinek nem szép az arcbőre? Az is felejtős? Mert pl. én halálosan szerelmes voltam az egyetemi latintanáromba, akinek tiszta sebhely volt a bőre (a már meggyógyult pattanásai miatt). De a nagyobb fiamnak is ilyen a bőre és hüm... baromi szép volt az előző barátnője és a mostani is.
Vagy például miért is baj, hogyha egy férfi 165 cm magas, ha a nő mondjuk 158 cm?
Azért, mert elvársz olyan dolgokat IS, amik teljesen természetesek (nyilván a fogsort helyre lehet hozatni és sztem alap), az egész válaszod olyan fensőbbrendű, hogy az nem is igaz.
"És pont azt teszem, amit a sokat szidott 39-es: elkezdtem rohadtul dolgozni magamon. Edzek, diétázom, nem idegenkedem a plasztikai műtéttől sem, hogy rendbe tegyem a kifogyott bőrömet, időpontom van a fogászatra, és megműttettem a szemem. Elkezdtem jobban öltözködni. Évek óta nem szólt hozzám annyi potenciális partnerjelölt, mint amióta belekezdtem ebbe a projektbe, és még bőven nem tartok a végén."
Csináld csak. Csak nem vagy tisztában azzal, hogy a nőknek van kisugárzása is. Én egy vacak tréningnadrágban, frizura, smink, csini ruha és parfüm nélkül bármikor lepipálnálak, ha éppen olyanom lenne.
Azért felül egy póló is lenne rajtam. :)))
54-es voltam
54-es, kiragadott példákat hozol fel, mert nem arról van szó, hogy sebhelyes arccal nem lehet csajozni, hanem hogy ha törődsz az arcbőröddel akkor nagy valószínűséggel több nőnek fogsz tetszeni, de az a vicc hogy még ezzel a kommenteddel is csak visszacsatolsz rám, mivel bizonygatod hogy még 165 centisen meg sebhelyes arccal is lehet csajozni, mivel még úgyis lesznek nők akik bukhatnak rád tehát nincsen lehetetlen csak tehetetlen. Ugyanezt írtam, hogy lesznek fix tulajdonságok amiken nem fogsz tudni változtatni, de amiken igen, azt annyira felerősítheted, hogy extrém scarface-nek vagy alacsonynak kell lenned ahhoz, hogy már ne rúghass labdába.
Egy sebhely egyébként hozzájárulhat a sex appealhez is, de lehet taszítóan ronda is. Ez mind-mind attól függ...Összevissza írkálsz, kicsit inkonzisztensen, ha latint tanultál biztos nem orvos vagy jogász vagy, hanem max bölcsész, ők szoktak így ilyen inkoherensen gondolkodni nagyjából. Miközben itt az esélyek latolgatásáról van szó, arról, hogy azért a 165 centis pasi a nők 90%-ánál ki lesz ejtve, mert a kifejezetten pici alacsony lányok pont a nagyobb darab pasikra tudnak bukni általában...Nagyon örülünk, hogy fiatal srácok még össze tudnak szedni csinos szintén fiatal lányokat a gimiben, de amikor már férfivá érik az ember, akkor sokkal többet kell letennie az asztalra ahhoz, hogy jó nőhöz jusson - hát pont erről panaszkodik fentebb a kérdező, és itt jön be a képbe a kiélezett randipiac, ahol 165 centis sebhelyesarcúként szignifikánsan alacsonyabb esélyeid lesznek DE még így is tudsz annyit javítani magadon külsőleg-belsőleg, kisugárzásilag hogy dupla annyi nőnek keltsd fel az érdeklődését mint amúgy - márpedig ez egy ilyen numbers game.
Az ahogyan te hozzáállsz a kérdéshez, csöppet sem analitikus hanem idealista és abból indul ki, hogy nade a környezetemben láttam 1-2 példát és hát nekik is összejött, TEHÁT tök jó, nem kell aggódni senkinek, össze fog jönni, csak kérdezőnek várnia kell a sültgalambot és majd jön egy ugyanolyan szerencsétlen lány - vaaagy egy nagyon csinos mint a fiad barátnője - és onnantól boldogan élnek míg meg nem halnak.
Az meg, hogy említed a felsőbbrendűséget majd konkrétan egy olyan nő fölé próbálod pozicionálni magad látatlanban, aki leírja hogy kövér volt de lefogyott és aktívan dolgozik magán, józanul látja a dolgokat és a saját tapasztalata, hogy azóta sokkal pezsgőbb körülötte az élet, az már kifejezetten a vicc kategória.
56
Nem baj, inkább vagyok inkoherens (egyébként tényleg bölcsész vagyok), mint olyan, mint te.
Nyugodtan dolgozz magadon és szerezd meg az álompasit, nekem nem fog fájni. Csak utálom a felsőbbrendű hozzáállást és a tiéd olyan. Mert senki nem tehet arról, hogy 165 cm vagy mondjuk a pattanásai úgy gyógyulnak meg, hogy sebhelyek maradnak utána. Az enyémek pl. úgy gyógyultak meg, hogy nem maradtak utánuk sebhelyek.
Lefogynom meg soha nem kellett, na ezt kapd ki. Mindenki valamilyen genetikával születik és vannak dolgok, amiken lehet és kell változtatni és vannak, amiken nem. A magasság nem változtatható és irritál, hogy kvázi előírod, hogy egy férfi legyen min. 170 cm. (Mondom ezt 180 cm magas nőként.)
az 56-os és egyben a 39-es férfi voltam, bocsánat, hogy nem tettem egyértelművé. Én csak az 53-as nő megerősítése miatt írtam az 56. kommentet, mert örültem, hogy van valaki aki nőként reálisan látja a helyzetet és nem fél részletesen, hozzám hasonlóan analitikusan leírni a dolgokat, mert erre szükség van.
Neked is megvan a magad igazsága, de valóban nem fogunk ugyanúgy gondolkozni, márcsak azért sem mert én meg mérnök-közgazdász vagyok és sok időt töltöttem bölcsészek között és tudom, hogy ég és föld vagyunk. Ezáltal egyetérteni sem fogunk tudni. Ugyanakkor én feltártam a csúf általános igazságot, te pedig csak egy ellenpéldával tudtál szolgálni a mikrokörnyezetedből, ami nem túl hasznos annak számára aki jelenleg sikertelen a csajozásban/pasizásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!