Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos férfinak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.

Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?

Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.

Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.

Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.

Miért nem működik ez fordítva is?

2022. okt. 22. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/147 anonim ***** válasza:
94%

Mert ha a nő azt mondja, szexelni akar, azonnal ott van hatszáz jelentkező. Lehet nem vagy elég rámenős, egyedi, érdekes, bármi.

Azt kéne megnézni, hogy milyen a rólad alkotott első benyomás.

2022. okt. 22. 14:39
 2/147 anonim ***** válasza:
16%

Mi nem ezt tapasztaljuk. Nekem van feleségem, szeretőm, a titkárnőm is dugom. Ez a hét különösen jól sikerült, csevegőn felszedtem egy 18 éves apakomplexusos lányt. Nem teljesen százas a csaj, de finom hamvas és szűk a puncija... 😉😄

46F

2022. okt. 22. 14:41
 3/147 anonim ***** válasza:
86%

Rossz a kisugárzásod. A nők nem ostobák (többnyire) és egyből levágják hogy neked nagyobb szükséged van rájuk mint nekik rád. Innentől ők diktálnak, és mivel eléggé gyér a fantáziájuk illetve rajtad kívül van 400 jelentkező arra hogy dugják, így sajnos unalmassá válsz hamar a szemükben.

Hiába vagy "átlagos" kinézetű. Ha csak ennyit tudsz felmutatni az kevés.

Hiába vagy jóképű, ha buta vagy mint a föld.

Tehát emberileg kellene kicsit vállalhatóvá válnod és máris lenne csajod.

Csak egyszerűen lerí rólad hogy balek vagy.

2022. okt. 22. 14:45
 4/147 anonim ***** válasza:
86%

Mert ha egy nő azt állítja, hogy "szexelni akar", akkor egyúttal azt várja, hogy találjon valaki "nem átlagosat", akitől aztán egyéb hasznot is húzhat... a 2-es is ilyen eset lehet, mint vezető beosztású (ha már titkárnője is van).

Átlagos férfiként, ha annyi a célod, hogy "szexhez juss", valóban marad a fizetős megoldás.

2022. okt. 22. 14:46
 5/147 anonim ***** válasza:
68%

4. Azért kettes eléggé undorító amit csinál. Nem is értem, minek van felesége. Én ha szingli lennék sem kezdenék ilyen férfival és még finoman fogalmaztam.

Mit tudsz nyújtani egy nőnek? Mert szexet bárki ígérhet, de ha unalmas vagy, az baj.

2022. okt. 22. 15:14
 6/147 anonim ***** válasza:
41%
"Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok." Gratulálok! Kedves versenyzönk rájött a helyes megoldásra! De ehhez miért kell neki itt kérdezgetni hülyeséget?
2022. okt. 22. 15:38
 7/147 anonim ***** válasza:
36%

6. Aki kurvázni megy, meg is érdemli.

Nem képes egy normális nőt felszedni magának és itt siránkozik. Szánalmas..

2022. okt. 22. 15:43
 8/147 anonim ***** válasza:
28%

Hát nem nehéz am.

Én nem tudom ha nem volt csajom anno simán megb@szzam a csunyábbakat is azt így mindíg akadt a horogra valami.

Legtöbb idő 1-2 hónap volt p*na nélkül de ez nem annyira tré szerintem.

Ha kurvázol az is ok ha nincs más nekem nem jött be annyira..

2022. okt. 22. 15:45
 9/147 anonim ***** válasza:
60%

Egy dolgot én is megtanultam, rendesnek lenni nem szabad!

Szinte mindég nyájas, kedves voltam, és nyájasan, kedves is lettem elhajtva!

Ezek után magasról…

F.

2022. okt. 22. 15:47
 10/147 anonim ***** válasza:
68%

8. Ne te legyél inkább a példa. Felszínes vagy és undorító.. :D

Te sem lehetsz egy Adonisz, sőt! El tudom képzelni, neked miért nem jött össze semmi.

2022. okt. 22. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!