Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfinak/fiúnak hány perc kell hogy elélvezzen?
Figyelt kérdés
- Ha jobban bele ássuk magunkat a Biológiába, akkor mi miatt van?2019. febr. 3. 18:32
1/11 anonim válasza:
Ez sok tenyezos
Ha pl magamnak csinalom es gyorsan tul akarok lenni akkor 1 perc is eleg merevedestol szamitva
Ha ra erek el tudom huzni barmeddig kb
2/11 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ! Ezt így nem lehet megmondani!
Függ az egyéntől, ki izgatja, hogyan, van-e zavaró tényező, mennyire kipihent illetve fáradt, és még millió dolog!
3/11 anonim válasza:
Ez nagyon változó.
Én a kezemtől kb 10-15 perc alatt. Lánnyal 20-30 perc.
21F
4/11 anonim válasza:
nekem is valtozo. de volt hogy egy szopas utan 1-2 en belul a puncijaban sultem el. Baromi jot eleveztem es imadom a szuk kis puncijat kefelni. ezert ment ilyen hamar.
5/11 anonim válasza:
4 es valaszolo voltam: 1-2 percen belul
6/11 anonim válasza:
Ez változó, de üzibe elmondhatom 22/f
8/11 anonim válasza:
Szopástól akár 3, 4 perc alatt is elmegyek, de szeretkezést 50 percig is el lehet tudom húzni gyakori pózváltásokkal. (csak egy hölgy miatt tudom így visszatartani, mert 4-5 percenként el tud élvezni.
Megváltás utána az orgazmus:) de a sikerélmény és a látvány megéri!
10/11 anonim válasza:
Nálam 1 perctől 2-3 óráig bármennyi lehet, a többit privátban szívesen leírom.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!