Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi 10 perc alatt megy el az oráltól, az rövid, hosszú vagy átlagos időnek számít?
Pont jo
Azért egy 15-20 perc után már kezdene fájni az állkapcsom
Huh, elvileg átlagos, én sajna nagyon ritkán tudok elélvezni orális kényeztetéstől, mondjuk attól még nagyonis élvezem:) de nehéz néha elmagyarázni ezt a lányoknak.
Sőt, szerintem az élvezéshez vezető út sokkal jobb, mint maga az elélvezés..
Teljesen mindegy. Ha csak úgy rámcuppanna, és jól csinálná a lány + ki is lennék éhezve nagyon, akkor 2 perc is elég lenne (erre volt már példa), de mondjuk szex végén levezetésként van, hogy 10 perc sem elég.
Bár mostanában elég lenne talán 1 perc is...
Volt olyan partnerem, aki mindig szetszedett pillanatok alatt, de olyan is volt, akinek azt mondtam, hogy lapozzunk. Ket dologtol fugg. Az egyik, hogy en eppen milyen allpotban vagyok, a masik, hogy a no mennyire tudja mit kell csinalni. Azert ezt igy nehez kiatlagolni. Ha a nok szempontjabol nezzuk, nekik a 10 perc az oke.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!