Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vannak rangsorolva a pénisz vastagságok pl átlagos, átlag feletti stb?
Figyelt kérdés
Rákerestem de mindenhol csak a hosszt reklámozzák.
Nekem 5 cm vastag,jó lenne tudni ezeket mer így nemtudom magam hova tenni.
2016. jan. 13. 17:20
1/4 anonim válasza:
A tiéd vastag. Ezt a tapasztalat rangsorolja.
25F
2/4 anonim válasza:
A penszi vastagság rangok sorrendben:
- őrveztő
- őrmester
- zászlós
- hadnagy
- százados
3/4 anonim válasza:
Az átlag vastagság Európában kb 4.5 - 5 cm, de ez átmérőben értve.
(Nem pedig körkerületben.)
A csajok általában nem kedvelik a túl vastagot. A túl vékonnyal viszont lehet ügyeskedni a csaj örömére is.
Láttam már kb 10 centi vastagot is. Mint egy elefántormány... Szegény srác, nem tehet róla. A tiedé rendben van.
4/4 anonim válasza:
lol átlagos 4.5-5cm? ezt nem tudom, honnan szoptad ki. 4cm az átlag a nyugati világban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!