Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan egy 12-13 cm-es pénisz kicsinek számít de egy 15 cm-es már átlagos? 2 centi ennyit tud tenni? Szerintem ez nagy hülyeség, itt írták gyakorin.
"Mert nő vagyok! :D"
Aha. Ráadásul egy olyan nő, akinek ott van a méhszája, ahol nekem az alsó tüdőlebenyem a 177 centis testmagasságommal. :-)))
Ma kíváncsiságból egy másik kérdés kapcsán lemértem a vibrimet... teljesen végigér, és kitölt, páros játékoknál is, full izgalmi állapotban...
A hasznos hossza 14 cm, vastagsága 4 cm (a valódi pénisszel ellentétben majdnem szabályos kör), körmérete 13 cm.
42 éves vagyok, könnyen tágulok, aktív nemi életet élek. Túl vagyok egy szülésen, magasan fekvő méhszájam van, hátrahajló méhem.
Szóval ennyit a méretekről. :P :D
Ami ennél vastagabb, az arra jó, hogy ha feszít, sokan szeretik... a hosszabb meg már feltolja a méhnyakat a méhbe (szó szerint!), ez sokaknak fáj, vannak, akiknek plusz élvezetet ad... de akkor is elég, ha csak 1-2 centit tolja fel.
Viszont: bár kisebbel is el tudnék érni csikló-, vagy G-ponti orgazmust, én akkor élvezem a legjobban, ha végigér... Nekem ehhez 14 centi kell minimum. Nálam ennyit jelentene az az ominózus két centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!