Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan egy 12-13 cm-es pénisz kicsinek számít de egy 15 cm-es már átlagos? 2 centi ennyit tud tenni? Szerintem ez nagy hülyeség, itt írták gyakorin.
Az 5-ös csak trollkodik.
21-es lofaxt sem tudtok ti. Nőkről meg alapból nem fogadunk el semmilyen sablonos, önámító "tanácsot"
17-es téged halál komolyan kiröhögtek és ezt el is tűrted? Szerintem neked a pocsod mérete a legkisebb bajod.
Meg az is módfelett érdekeke, hogyan legyen magabiztos szerencsétlen ha folyton negatív megerősítést kap és még meg is alázzák.
Ne ilyen közhelyes b..got Írj már, hogy legyél magabiztos, hanem azt, hogy hogyan legyen az.
Ha az ember egy kicsit is jó emberismerő, vagy odafigyel arra, milyennek tűnik a másik, még idő előtt ki lehet szűrni azokat, akik kiröhögnék ilyesmiért az embert. Nyilván én sem örülnék, ha 10 centis farka lenne az aktuális partneremnek, viszont soha nem aláznám meg, és nem mondanék rá semmi olyat, amivel őt megbántanám, esetleg a jövőben emiatt problémái alakulnának ki. Ehhez csupán egy kis empátia és érettség kell. Na most ha valaki folyton éretlen, empátiahiányos "nőket" fog ki, ott lehet, hogy nem a női nem egészével van a probléma szerintem. De ez csak egy vélemény...
Hogy legyen magabiztos? Hát úgy, hogy önmagából meríti az erőt, nem pedig külső megerősítéseket keres. Aki képtelen belülről táplálkozni, és néhány negatív tapasztalat ilyen szinten tönkreteszi őt, az soha nem fog tudni érvényesülni az életben. Jó, alacsony, és? Attól még lehet szórakoztató személyisége, felvehet olyan ruhákat, amik kiemelik azokat a testi adottságait, amiket érdemes kiemelni. Ha az ember elhiszi önmagáról, hogy értékes, onnantól lepattannak róla a rosszindulatú, negatív megjegyzések. És döglenek utána a nők.
Nem egyetlen női típusra mentem, hanem próbáltam más más személyiségű nőkkel megismerkedni. ' volt akik kirhögött, a többiek csak udvariasan elküldtek valami kamu okkal indokolva, 1 volt becsületes aki beismerte, hogy neki a 12cm rövid, mellette vékony is 3,5cm, eddigi exeinek mind ettől nagyobb és vastagabb volt.
Magabiztosság? Ahhoz pozitív eredmények ergo sikerek kellenek legalább 2-3 esetben. Azt meg nem kell behazudnotok, hogy nem számít a testmagasság, mert a 155cm-es törpék mellett is 99%-ban min 180cm-es férfiakat látok és nem 170cm_es törpéket. Erre a sablonra rá lehet húzni a péniszméretet is. A 12cm kicsi, szemmel láthatóan és NEM átlagméret. A 3,5cm vékony, szemmel láthatóan NEM átlagos vastagság. Miért maradjon olyasvalaki mellett, akivel később nem érezne semmit sem az együttlétekből. És ekkor visszakanyarodunk a kiinduló problémához, jön a félredugás vagy a kapcolat/házasság vége.
170cm tényleg alacsony!
Ez az átlag nem átlag péniszméret dolog hülyeség mert átlagos se kell kutyának se! Van egy csaj aki dugott 2 fiú barátjával az egyiknek 14 cm van a másiknak 18. A 18 ast válassza, vagy az egyiknek 16 a másiknak 20, akkor is a nagyobbat válassza ösztönösen.
De még mindig ott tartunk, hogy miért nem véded meg magad. Ha kiröhögik a p..csöd, miért nem pofozod fel a csajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!