Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most komolyan egy 12-13 cm-es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan egy 12-13 cm-es pénisz kicsinek számít de egy 15 cm-es már átlagos? 2 centi ennyit tud tenni? Szerintem ez nagy hülyeség, itt írták gyakorin.

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 15:45
1 2 3
 11/30 mantis religiosa ***** válasza:
68%
A 20m-es pallóval sem tudsz átmenni egy 20m 2cm-es szakadékon. :-) De ez ne zavarjon. Legyetek szerelmesek, ismerjétek meg egymás testét, gyakoroljatok sokat és nem lesz gond!
2015. jún. 1. 16:31
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
2015. jún. 1. 16:46
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Lol, ezt még én írtam az előző accountomból most meg itt látom pdf-ben:D
2015. jún. 1. 19:21
 14/30 anonim ***** válasza:
89%
#13 akkor ez tőled származik?.. Úgy gondoltam így sokkal jobb s megcsináltam. :)
2015. jún. 1. 19:47
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, összegeztem néhány adatot és bemásoltam elég sok helyre, mert már untam, hogy minden nap megkérdezik hogy x centi elég-e.
2015. jún. 1. 20:27
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
#15 értem, én meg inkább így, mert sokkal könnyebb. De jó ötlet volt tőled. :)
2015. jún. 1. 20:33
 17/30 anonim ***** válasza:
11%

Ez van 12-13cm igenis KICSI méret és nem átlagos, nekem is sajnos ilyen kis sz@r méretem van. Röhögött már ki nő emiatt, néhányuk meg is mondta, hogy eddigi exeiknek mind nagyobb volt. Kis f@sszal nem élvezik az együttlétet, ezért ad.1 vagy félrekúrnak ad.2 vagy kidobnak.

Nem kötözködni akarok de mi a fene az átlag alatti ha nem kicsi?.

Egy genetikai szemét vagyok, mert amellett, hogy kicsi a farkam, még alacsony is vagyok 170cm. Dupla handikapp, és kereszt.

Abban meg ne nyugtasd magad, amit néhány ideír, mert a legtöbbnek igenis számít a méret, v. legalább átlag kell nekik, ami 15cm hosszra és 4cm vastagságra.

2015. jún. 1. 21:00
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
17-es: az egyetlen problémád az önértékelési zavarod. Hidd el, ha magabiztos lennél, és nem így gondolkoznál magadról, akkor a lányok szemében is sokkal vonzóbb lennél.
2015. jún. 1. 21:11
 19/30 anonim ***** válasza:
18%

Kedves Előző!.. Gondolom nem vagy alacsony és valószínűleg farokméreteddel sincs gondod. Ergo ne ítélkezz mások felett ha nem nem vagy a helyemben.

Magabiztos? Mit is mondanak az alacsony emberekra ha magabiztosak?? hm. kis kompenzáló agresszorok, erről ennyit. Amit leírtam az meg tapasztalat sajnos, es ne akard bemesélni nekem az ellenkezőjét, mert sajnos már nem vagyok 16 éves tini.

2015. jún. 1. 21:23
 20/30 anonim ***** válasza:
75%

Úgy éreztem, ezt most muszáj itt megosztanom. :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2015. jún. 1. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!