Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?
Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.
Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?
Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.
Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.
Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.
Miért nem működik ez fordítva is?
#17 a világ összes nője nevében szeretném megköszönni az általánosítást kérdező. Sicher, hogy én se jönnék össze veled, de érdekes módon nem a pénz miatt. Nem szeretem, mikor valaki kijelenti, hogy nem nőgyűlölő, aztán egy akkora incel kijelentést tesz, hogy leszakad a fejem, plusz nem magában keresi a problémát, hanem mindenki másban.
#9 talán nem behízelgőnek és nyájas modorúnak kéne lenni, hanem tiszta szívűnek. Nem véletlenül küldtek el azok a csajok a francba. Kedvesnek lenni NEM egyenlő azzal, hogy azt gondolod, ha kellő ideig leszel papucs akkor bárkit megdughatsz, aztán csodálkozol, ha nem jön be.
Hú de felcsesztem magam xd csak néha meglepődök, mi van egyesek fejében
21 voltam
ma 17:49
Üdv a való világban. 😀 Haszétteszed a lábad k*va vagy. Ha nem akkor hülye k*va. 🤷♂️ Ha ezt felveszed, akkor buta vagy. Ha tudsz nevetni a sok balekon, akkor vidám életed lehet 😀
17. Annyira jó, hogy az összes nőre ilyen cimkét aggattok. Na ezért vagy te egyedül kérdező, semmi másért...
16. Pontosan ezt hívják érdekkapcdolatnak. Akik ezt nézik. De látom számodra ez meghatározó, sajnállak..
21. Annyira egyetértek veled. Az ilyen embereket messziről kerülöm én is.. 🙄🥲
24 voltam és a többi
"Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak." - Hát nem tudom, milyen volt az a szöveg, de az itteni nem lett se vicces, se egyedi. És emellett az az igazság, hogy a kinézet igenis számít. Lehet, hogy annyira átlagos vagy, hogy az már szürke, vagy csúnya vagy. Húsos, egyenesen kövér, vagy csúnyák a fogaid, vagy pattanásos a bőröd, ronda a borostád/szakállad, ha van (nem szépen karbantartott hanem igénytelenül lenőtt összevissza), vagy a fejszerkezeted aránytalan, pl. kiugó áll, nagy orr, gülü szem, kiugró arccsont, nagy fülek, magas homlok vagy túl keskeny homlok, esetleg összenőtt szemöldök, hiányxzó fogak, szóval ezernyi oka lehet, és ez még csaj a fej volt (meg részint érintettük a testet).
Az átlagos számomra azt jelenti hogy ezek a jellegzetességek nincsenek, de sokaknak mást jelent, leginkább a "csak kicsit vagyok csúnya vagy nemhelyes" szinonímája.
És ami még ennél is fontosabb, valószínűleg ilyen kinézetűként a több kategóriával magasabban lévő csajoknál próbálkozol, akik természetesen le sem fognak tojni. Szexhez bárki hozzájuthat, és nem kell kváznia hozzá, csak jól kell belőni a célcsoportot. Sokkal csúnyább vagy kövérebb lányoknél kell próbálkoznod, és a szexet meg fogod kapni. De ugye ha nem csak az kell, hanem kapcsolat, és arra már nem bírod rávenni magad, hogy ízlésedből leadva egy ilyen csajjal akarj állandót, akkor jönnek a gondok.
Sajnálom, ez van, ilyen a világ. A szép emberek szép emberekkel jönnek össze, vagy olyan nemszépekkel, akiknek van ezt mivel kipótolni. Pénz, jó kocsi, drága ajándékok, hatalom, egyéb befolyás. És mindezt nőként írom.
26. Lehet akerm nnyire szép egy férfi, ha az ágyban nulla! Erről ennyit.
A pénz sem fog senkit boldoggá tenni és orgazmust okozni neki.
Így mindkettő megint egy nagy általánosítás, de hát akinek ennyire telik, mit vár egy nőtől, hogy össze is jöjjön vele? Lol
#26 én erre nem lennék ilyen büszke, hogy nőként ekkora bullshitet sikerült idehánynom :)
Mint nő mondom, lehet, hogy te felszínes és pénzéhes vagy, ahogy azt a kérdező is kijelentette általánosságban a nőkről, én nem érzem, hogy ilyen lennék.
Tudod, ki a pasim? Egy 66 éves férfi. Na miért lehetek együtt vele, nyilván a pénz miatt🥵😌
A pasim foglalkozása általános iskolai tanár, jelenleg nyugdíjazott :) 22 vagyok, dolgozó egyetemista. Úgy beléestem, mint részeg az árokba.
Ennyit rólad.
Hogy te biztosan nem vagy nő, erre 100.000 Ft-ot is tennék.
Nem vagyok pénzéhes, sem felszínes. Érzelmek és szív alapján választottam eddig is. A párom egyetemen tanul, én szakmán. Egyikünk sem gazdag, de ha minden jól megy, szakma után el tudok kezdeni vállalkozni. 😘
Neki is lesz egy menő állása egy nagy IT cégnél, így mind a ketten tudunk tenni majd a közös kis kasszába. Közben jókat szexelünk, mivel a mérete sem átlagos. Programokat csinálunk, egymással foglalkozunk, építgetjük a kapcsolatunkat.
Nekem ennél több nem is kell. :)
Szóval örülök, hogy valami random elé hírbe tükröt állítasz, de nem ismersz, így nem tudsz rólam véleményt mondani. Szerencse is, hogy ilyen embereket nem ismerek én sem. Nincs kedvem leállni hülyékkel, hisz nem tudok lesüllyedni a szintjükre.. 😌😌🥰
Ez most mi volt? Xd ennyire hihetetlen, hogy az embereknek fontosabb a másik, mint a pénz? És kérem a 100k-t, írj privátban megírom a számlaszámom.
(Amúgy a szavaid alapján olyan vagy, mint az a red pilles Varga Zola xddd más körökben kéne mozogni neked is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!