Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190 cm magas férfinak egy 20 cm farok jobban áll mint egy átlagos?
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 23:21
1/12 anonim válasza:
Miért, ha jobban áll, akkor veszel egy nagyobbat a boltban? Mire jó ez sok hülye kérdés?
2/12 anonim válasza:
Igeeeeeeeeeeeeen... Napi egó kérdés( férfi vagyok, és nem is bu*i)
Igen magas vagy, nagy faszod meg minden
És tudod mid van még? Komplexusod, elég sok szerintem:D
3/12 anonim válasza:
Nem, mivel ez a nők nagy többségének túl nagy, fájdalmas vele a szex, semmi durvulás, max óvatos lötyögés, az anált meg ívből el is felejtheted.
4/12 anonim válasza:
Nyilván, de az anál és a durvulás felejtős
N
5/12 anonim válasza:
Hát én megnézném azt, hogy tényleg 20 centi-e, mert kötve hiszem... 22/L
6/12 anonim válasza:
5#
Pasizz úgy, hogy kimondanád hogy pasizol xD
Tuti nem lány vagy, egy lány nem mondana ilyet
7/12 anonim válasza:
6-osnak igaza van a lányok szentek és sosem utalnának szexuális dolgokra
főleg nem egy szexualitással foglalkozó oldalon
8/12 anonim válasza:
S ha igen, akkor megnöveszted vagy mi? 😂 Az agy állítólag hasznosabb tulajdonság a csajozás során :)
9/12 anonim válasza:
Én 197 cm vagyok és 17 cm. Nem kicsi, de kicsinek tűnik, ha a tükör előtt állva nézem meztelenül, vagy ha kézbe veszem (mert a kezem is nagy).
De ha egy átlagos vagy kis termetű csaj kezében van, akkor mindjárt nagynak tűnik.
10/12 anonim válasza:
Hát valóban arányosabbnak tűnhet egy akkora testen mint a 21 centim a 172-es magasságomhoz. Az alacsonyabb termetemen kb 4x akkorának tűnik mint ami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!