Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy míg Magyarországon az átlagos péniszméret 14,99 cm, addig a gyakorikerdeseken tízből kilenc férfinak legalább 20 centis szerszáma van?
NEM PROVOKÁCIÓ. Pusztán egy megfigyelésen alapuló kérdés.
Számomra rejtély.
Itt egy térkép az átlagos pénisz méretről erektált állapotban, országok szerint:
Látható, hogy Magyarországon 14,99 cm az átlag. De ez az oldal tele van 20 centinél hosszabb méretűekkel.
Ezt márcsak azért sem értem, mivel köztudott tény, hogy a nőket egyáltalán nem érdekli a pénisz hosszúsága (márcsak azért sem mert a g-pont csak néhány centivel van beljebb, plusz egy csomó nő nem is képes a hóvelyi orgazmusra, a csiklónak meg végleg tök mindegy a pénisz hosszúsága). Viszont a meleg férfiakat viszont már nagyon is érdekli a férfi nemi szerveknek a nagysága.
Így számomra kér lehetőség van:
- Az oldalt homoszexuális férfiaknak imponálni akaró férfiak látogatják.
- Az oldalt csakugyan az átlagosnál jóval nagyobb hímvessző méretűek használják.
Szerintetek mi lehet a magyarázat erre a paradoxonra?
(a meleg férfiaknak meg üzenek, hogy ne próbáljanak olyan válaszokat írni, hogy: „nő vagyok, megőrülök a gigantikus falloszokért”, na jó próbálhatnak, csak egyből rá fogok jönni :D)
Hallottál már a Pfe zónás orgazmusról?
[link] Nem minden a méret itt írják
fordítóval olvasd el
Nem minden nő reagál rá állítólag de az mélyebben van mint a G-pont a méhszáj alatti rész.Nos 17 évesen hungary méretem volt 14-16,5 30után lehet a sok sport miatt Dr Congo 17,5-18(19extrém erekció) és azzal elérem és élvez a nő de ez másfajta orgazmus mint a csiklói és a G dombocska.Amúgy ugyanaz a hímvessző más erekciós minőséggel sok centivel hosszabb lehet lehet 16 de 18-19is ha jól felmered.Nem hinném hogy más prosztatáját szeretném kutatni.
The female vagina is 5-7 inches in depth when fully aroused
12,5-17,5cm teljesen felizgult vagina ennyire bővül befele(nyújtás nélkül hogy tudd)
A valóságban a női szexuális élményrendszer éppen ez, egy olyan rendszer , amely a leghatékonyabban működik, ha minden rész együttesen működik együtt.
Igen, a klitorisz egy hatalmas belső erekciós szövet, amely képes a szélsőséges magasságok létrehozására, és igen, a klitorisz csúcspontja az orgazmus legegyszerűbb hozzáférési pontja számos, sok nő számára.
Egy másik oldalról nyer fordítás nézzétek el:
Ez azonban nem zárja ki azt a valóságot, amelyet a nők képesek olyan 10 vagy több olyan orgazmusra, amelyek közül néhány olyan területekből származik, amelyek nem közvetlenül a klitorális anatómiai részek közé tartoznak, mint például : a perineális szivacs, anális orgazmus , a méhszervi orgazmusok, a PFE-folt orgazmusok, az AFE-folt orgazmusok, a mellbimbó orgazmusok, az egész testű orgazmusok, a méh orgazmus és a hüvelyi orgazmus .
Ezek az idegpályák talán még fontosabbak a nõi szexuális örömmel szemben, mint a csikló, mivel minden nőnek megvan az egyedüli eloszlása az idegvégzõknek / utaknak, amelyek táplálják az egyes szexuális örömzónákat. Például egyes nőknek több idegi pályája van a csiklóhoz, mások a méhnyakhoz, mások az anushoz.
"mivel köztudott tény, hogy a nőket egyáltalán nem érdekli a pénisz hosszúsága"
Erről a nők másképpen vélekednek.
Mert hazudoznak.
Bevallom nekem rengeteg ferfival volt dolgom es senkinek sem volt meretes farka. Par sracnak tudtam csak a meretet,mert elmondtak es kb tenyleg szemmertekre annyi is lehetett. 13-14cm. Ami szamomra amugy meg baromi kicsi. Es csak akkor jottem erre ra amikor volt mar viszonyitasi alapom. Mert volt akivel sokkal jobb volt a szex. Nekem az idealis a 17 cm es vastag is legyen. De csak egy ilyen ferfival voltam
A tobbsegnek meg 14 cm koruli lehetett. Senkinek se volt hatalmas. Csak gykra jarnak ilyen meno bikak
L
Nem kerek privatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!