Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy míg Magyarországon az átlagos péniszméret 14,99 cm, addig a gyakorikerdeseken tízből kilenc férfinak legalább 20 centis szerszáma van?
NEM PROVOKÁCIÓ. Pusztán egy megfigyelésen alapuló kérdés.
Számomra rejtély.
Itt egy térkép az átlagos pénisz méretről erektált állapotban, országok szerint:
Látható, hogy Magyarországon 14,99 cm az átlag. De ez az oldal tele van 20 centinél hosszabb méretűekkel.
Ezt márcsak azért sem értem, mivel köztudott tény, hogy a nőket egyáltalán nem érdekli a pénisz hosszúsága (márcsak azért sem mert a g-pont csak néhány centivel van beljebb, plusz egy csomó nő nem is képes a hóvelyi orgazmusra, a csiklónak meg végleg tök mindegy a pénisz hosszúsága). Viszont a meleg férfiakat viszont már nagyon is érdekli a férfi nemi szerveknek a nagysága.
Így számomra kér lehetőség van:
- Az oldalt homoszexuális férfiaknak imponálni akaró férfiak látogatják.
- Az oldalt csakugyan az átlagosnál jóval nagyobb hímvessző méretűek használják.
Szerintetek mi lehet a magyarázat erre a paradoxonra?
(a meleg férfiaknak meg üzenek, hogy ne próbáljanak olyan válaszokat írni, hogy: „nő vagyok, megőrülök a gigantikus falloszokért”, na jó próbálhatnak, csak egyből rá fogok jönni :D)
Vagy mindenki hazudik, vagy csak olyan férfiak reagálnak az ilyen kérdésekre akiknek nagy a szerszámuk.
Mellesleg nekem 17/5cm, szerintem nincs értelme hazudni, úgy is csak annyit tud mindenki rólam, hogy 69%ban hasznos válaszokat adok
Mert itt minden pasinak akkora a farka amekkorát akar
Itt mindenki hazudik
Az is magyarázat, hogy akinek kissebb a farka, az nem henceg vele minden válaszban.
Egyébként én is tudom úgy mérni a farkam, hogy 19 cm legyen, mikor valójában alig 16 cm. Szóval ez is magyarázat, hogy nem tudják hogy kell mérni.
Ok. Írjátok be itt a keresőbe, hogy péniszméret! Kezdjétek el számolni a válaszokat! Aztán rájöhettek, hogy a kérdés állításai elve hamisak. Átlagosan 10-ből 2 embernek van 20, vagy netán nagyobb. Viszont ezek után kezdjetek el gondolkozni rajta, hogy miért mondják egyes emberek, hogy mindenkinek, miközben csak 1-2 ember ír ilyet! Valaki meglát egy ilyen választ és kiakad és a fejében eltorzul az egész. Ez nem éppen egészséges. Nem értem miért nem tud valaki beletörődni, hogy igen embereknek van 20 centis nemi szervük. Előfordul és nem 100-ból 1 embernél. Nekem sincs 20 centis dákóm, de semmit nem mozgat meg bennem, akinek akkora van. Nem foglalkozom vele és nem török össze, azért mert nekem nem akkora. De sokan itt meg kiakadnak.
Itt a legutóbbi ilyen:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
32 válasz, abból 2-nek 19, 4-5-nek 18, a többi válasz mind ez alatt van. De keressetek nyugodtan régebbi ilyen kérdéseket és ott is ugyan ez van
#15 hogy nem törsz össze, hogy tudod elfogadni, vagy feldolgozni? Tudsz valamilyen tanácsot adni, azon kivül hogy ne foglalkozzak azzal hogy nekem kicsi?
Pl hogy mertél levetközni lány előtt?
Sok itt a kis farkú kesergő.
Èn nekem is kicsi van.
De szàm adatokba nem megyek bele, az megy bele akinek èrdemes. Lènyeg,hogy egy àtlagnàl kisebb.(amit persze,hogy kik ès hogyan àllapítottak meg, de szàmomra hihető)
Nem tudom hogy lehet, de nem is igazán érdekel.
Nekem 15 és kész.
Nem hatalmas, de szerintem pont akkora, amekkora kell legyen.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!