Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik csaj sokat volt már nagyobb méretekkel, az átlagossal vagy kisebbel nem élvezi már annyira?
Van olyan, hogy valaki a nagyobb méret miatt kitágul annyira, hogy emiatt a kisebbek már nem jók?
Olyasvalakihez viszonyítva, akinek a szexuális életében például csak maximum átlagos péniszhez volt köze.
Ahogy az 1-es írja.
A hüvely rugalmas.Gondolj bele: aki szült már,az sem maradt olyan tág,mint,mikor a baba a hüvelyén keresztülment.
Én nagyobbal voltam szinte csak és kizárólag , aztán jött egy srác, akinek imádtam a humorát, ahogy viselkedett, ahogy flörtölt velem, mindent...
Mikor levetkőzött magamban kb összeomlottak, hogy jajj, nagyon kicsi, mikor állt, 12 körül volt(mint a könyvekben...) de olyat...! Minden pillanatát imádtam, az a legjobb élményem, sose felejtem el...
És az én hüvelyem pl nem tágul ki sajnos eléggé, ezért nagyon fáj ha vastag a srácnak...
Most magyarázzam? Anatómia,élettan. Nem tágul ki,pont,hogy edződik.
Egy nagyobb méret akár fájdalmat is tud okozni,ha a méhszájat böködik vele,sőt,vadabb szexnél sérülést is. A hüvely 9-12 cm. Ennek fényében nem szükséges 20 cm egy nő kielégítéséhez,nem beszélve arról,hogy a szex,ugye nem csak abból áll,h berakod,reszelsz,oszt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!