Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos férfinak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.

Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?

Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.

Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.

Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.

Miért nem működik ez fordítva is?

2022. okt. 22. 14:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/147 anonim ***** válasza:
95%
80. Mások szavait kiforgatni könnyebb, mint magunkba nézni. Itt a példa rá, te magad. :))
2022. okt. 27. 13:25
 82/147 anonim ***** válasza:
90%

78

"De akkor ki a hiteles? Az aki 180 centis bölcsészlány létére az egy fejjel alacsonyabb heges arcú latintanárába volt plátói szerelmes nulla igényszint mellett, aztán feltehetően - miután egy kezén meg tudta számolni az összes partnerét az életében - megházasodott majd szült pár gyereket. Mindössze két ellenpéldája a 20 évvel ezelőtti önmaga és a tizenéves gimis fiának a szép barátnője."

A latintanárom nem volt 165 cm magas. De volt olyan 160 cm magas srác, akiért megőrültem (és ő is értem), csak nem alakultak úgy a dolgok, hogy összejöjjünk.

Nem nulla az igényszintem, én vagyok az, akinek nagyon magasan vannak az elvárásai.

Nem egy kezemen tudom megszámolni a partnereimet, hanem kettőn, de egyszerre nem kúrogatott sem kettő, sem három férfi. De volt olyan, hogy egyik héten egy valakivel, másik héten más valakivel szexeltem. És nem csaltam meg senkit. Főleg nem azt az embert, aki a párom, akinek hűséget fogadtam.

Szánalmas vagy.

2022. okt. 27. 13:51
 83/147 anonim ***** válasza:
31%

80

Ha neked ezek a vágyaid, amiket nem akarsz (tudsz) otthon kiélni, akkor beszéld meg az asszonyoddal, hogy te máshol keresed ezeket a dolgokat és állapodjatok meg abban civilizált módon, hogy akkor ő is kereshet más partnert. Akkor őszinték vagytok és kvittek vagytok.

2022. okt. 27. 13:53
 84/147 anonim ***** válasza:
0%

A sokat szidott "felsőbbrendú" nő vagyok, aki igazat ad az 56-os férfinak.

Nos, kedves bölcsészlány, mint másik bölcsész (aki közben mérnökké képezte magát) mondom neked, hogy valóban összevissza hadoválsz, logikai bukfenceket hányva, de semmi gond, segítek, vegyük sorjában.

Én azt mondtam, hogy szerintem milyen az az ideális férfi, aki nálam még belefér. Érted? Amitől "felfelé" (minőségben) bárki szóba jöhet. Erre te jössz nekem a sebhelyekkel meg a csúnya latintanároddal, és kikéred magadnak, hogy a 165 centis pasikat hogy merem én megalázni azzal, hogy kiejtem a SZERINTEM jópasi-halmazból.

It a probléma, hogy már azt sem engeded meg a másik embernek, hogy őszintén leírja az igényeit, mert ha megteszi, akkor felsőbbrendű, kirekesztő, náci. Még privát üzenetet is kaptam,a miben engem nácinak neveznek, és elküldenek a francba, na csak ilyen szinten vált ki indulatokat a téma. (Nyugodtan lehet írni, nem izgat, jót mosolygok rajta aztán nem válaszolok.)

Tehát ott tartunk, hogy rá akarod erőltetni ezt a kibebaxott toleranciát mindenkire, azaz aki nem gondolja, hogy a 165 centis, vagy a rondán gyógyult pattanássebhelyes férfi is szexi, az dögöljön meg. Minden is tolerálni kell, és akkor a bőrszínekről még nem is beszéltünk, na akkor lennék csak igazán náci...

Mindeközben süt a kommentjeidből a személyes sértettség, aztán ki is derül, hogy azért húzod fel magad, mert a fiad arcbőre csúnya, tehát nálam vagy másoknál kiesne a jópasi-halmazból, és hát ez micsoda személyes sértés a családodra nézve. Te anyatigris. Mindeközben nem is értem, miért zavar téged az, hogy én nem piszkálnék hozzá, ha állításod szerint világszép barátnője van. Akkor, mi a gond? Hm? Hát megint oda jutottunk, hogy mindenkinek azt kell gondolnia, amit te, mindenki kiváló, jó pedigrével rendelkező alfahím, csak az a rohadt válogató nők, akik szerinted azzal, hogy kimondják az elképzeléseiket, kellemetlen helyzetbe hozzák a többi nőt, sőt, egyenesen miattunk fogják azt gondolni a kérdezőhöz hasonlók, hogy minden nő egy köcsög kva, fennhéjazó pitsa.

Na és miután kiderült, hogy te vagy a léleklátó szűzmária, benyomsz egy ilyet: "Nem nulla az igényszintem, én vagyok az, akinek nagyon magasan vannak az elvárásai."

Tényleg? Hát a sebhelyes latintanárt nem nevezném hű de magas elvárásnak, de ha neked jó, akkor jó. Csak akkor ne írd, hogy magasan vannak, mert nincsenek. Utána meg így folytatod: " volt olyan, hogy egyik héten egy valakivel, másik héten más valakivel szexeltem." Oké, nincs ezzel gond, bár felmerül a kérdés, hogy akkor ki a ribi? Ki az, aki meggondolta magát, váltogatta (teszem hozzá, szerintem helyesen, hiszen ha valami nem válik be, újat kell keresni) a partnereit hétről hétre? Na ki volt az? Ugye tudod, hogy ezzel az életmóddal semmi bajom se lenne, ha előtte nem adtad volna elő a szentet, akinek a lélek a fontos. Hááát, farokról farokra ugrálva nem tudom, mennyi lelket lehet felfedezni a másikban, de baromi gyorsan kell csinálni, mert úgy tűnik, nincs idő mély elemzésre, nagy beszélgetésekre.

Na, ha gondolod, biggyeszd ide, hogy én is mennyire "szánalmas vagy"-ok, mert az gondolatlezáró varázsszóként gyorsan hitelesíti az egész kapkodásodat, és elönthet végre a "jól megmondtam" érzés. Egészségedre. Csak tudod ettől semmi nem változik. A nők többsége továbbra is jó pasit akar, aki a jó kinézet mellett intelligens és szellemes is. Én meg maradok akkor ilyen rohadt náci, hogy ha ebből a háromból valamelyik hiányzik, akkor az egy alacsonyabb kategória, és nem foglalkozom vele, mert se rondát, se ostobát, se kőbunkót nem akarok.

Csókoltatom a gerontofil 22-est <3 (Csak hogy ki ne hagyjalak drága. Ugyanitt: sebhelyes arcú latintanár nem érdekel? A tanárok a zsánereid, beszéld meg a szuperanyukával.)

2022. okt. 31. 02:55
 85/147 anonim ***** válasza:
23%

“ Tehát ott tartunk, hogy rá akarod erőltetni ezt a kibebaxott toleranciát mindenkire, azaz aki nem gondolja, hogy a 165 centis, vagy a rondán gyógyult pattanássebhelyes férfi is szexi, az dögöljön meg.”

Nem erről szólnak napjaink?

A kövét nő a body positivitynek köszönhetően szép és gyönyörű!

A meleg, nemet váltott személyek is gyönyörűek!

A más bőrszínű személyek is azok!

A más vallású migránsok is cukikák.

Miért csak az alacsony, vékony és/vagy kis állkapcsú férfiak maradjanak ki a tolerancia -buliból?

2022. okt. 31. 07:41
 86/147 anonim ***** válasza:
A bölcsész és az őt támogatók érvelése nagyjából ez volt ahogy néztem: nem tehet róla valaki, hogy 165 cm. Hát én sem tehetek róla, hogy 12 centis a pöcsöm, attól még szolidaritásból nem fog senki leszopni...
2022. okt. 31. 08:42
 87/147 anonim ***** válasza:

Az összes válasz értelmetlen.

A lényeg az, a férfiak szerint minden nő felszínes, mert nekik nem jutott egy semmi nem szégyen Incelnek lenni, de nem itt kellene sírni hanem változtatni!

Fikarcnyi akarat nincsen bennetek!

Szánalmas..

2022. okt. 31. 11:43
 88/147 anonim ***** válasza:

87

Mégis min kell változtatni?

Gondolom plasztikai műtétre küldenéd őket de arról megfeledkezel, hogy a plasztikai műtéten átesettek többsége még rosszabbul néz ki mint eredetileg, amolyan karikatúra fejet eredményez.

Felesleges pénzkidobás!

Plusz rizikós is az egészségre!

2022. okt. 31. 12:07
 89/147 anonim ***** válasza:
88. Nem, AGYBAN!!!! :))
2022. okt. 31. 12:11
 90/147 anonim ***** válasza:

89

Persze persze, mert agyra nedvesedik a punci…

2022. okt. 31. 12:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!