Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos férfinak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfinak miért ennyire nehéz szexhez jutnia?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam a társkeresőket:Badoo, Tinder, Facebook-társkereső stb.

Írhatok én bármilyen vicces vagy egyedi szöveget, a nők le se szarnak. Ti is ezt tapasztaljátok?

Erősen gondolkodom azon, hogy kurvázni fogok. Elegem van ebből az incel létből.

Ja, és nem vagyok nőgyűlölő,mielőtt ezt valaki leírná.

Bezzeg ha egy nő azt mondja, hogy szexelni akar, akkor sok férfi sorban állna érte.

Miért nem működik ez fordítva is?

2022. okt. 22. 14:36
 111/147 anonim ***** válasza:

Különben meg ki a fenét érdekel, itt nem ez a téma most, de látom szándékosan félreviszed a beszélgetést, hogy ezzel is begyűjts valami elismerésfélét (Amerikában voltál ösztöndíjas, tehát akkor biztos valid minden, amit írsz, és mi, tapló kis magyar suttyók, ostobák vagyunk.)

A téma, emlékeztetlek, továbbra is az, hogy férfiak nyekeregnek azért, mert nem jutnak szexhez, és a nőket hibáztatják érte a saját kiállásuk és külsejük megváltoztatása helyett. Idézőjelekkel vagy anélkül, ehhez kell hozzászólni, nem bölcsészdoktori disszertációt írni. Xart se érdekel ez egy ilyen fórumon.

2022. nov. 2. 11:14
 112/147 anonim ***** válasza:
100%

108. Beképzelt P*csa vagy. Ne lepodj meg ha senki nem fog életedben sem megdugni.

Ja és ezt nőként mondom. More kész azzal hogy ott mentél egyetemre?

Mit tettél le az asztalra? Tudod milyen az élet? Hát szerintem nem igazán.. :)

2022. nov. 2. 12:51
 113/147 anonim ***** válasza:

Mire mész*

Bocsi, telefonom autocorrectet használ, mivel 2 nyelv van beállítva.

2022. nov. 2. 12:52
 114/147 anonim ***** válasza:
100%
Ez a bölcsész a tipikus bölcsész lehet tényleg. Kiment valami noname state college-re egy haszontalan diplomát szerezni, aztán hazajött a putriba és azóta is azzal menőzik, hogy kint hallgatott anglisztika-germanisztikát miközben egy megnyomorodott latin tanárra izgult egész végig.
2022. nov. 2. 14:37
 115/147 anonim ***** válasza:
114. Én is nyelv szakra akartam menni, de ugyan nekem nem sikerült. Bár mégis becsülöm magam annyira, hogy érek ugyanannyit, sor, talán többet is. :)
2022. nov. 2. 14:42
 116/147 anonim ***** válasza:
91%

El se olvaslak titeket, röhögök a markomba. 😂😂😂

Sok hülye.

De a lényeg még mindig az, hogy ne zárjunk ki embereket a külsejük miatt AUTOMATIKUSAN a párválasztásból. Ennyi.

2022. nov. 2. 15:25
 117/147 anonim ***** válasza:

116. Nem zár ki senki senkit, csak tudni kellene változtatni és tenni érte. Nem a sültgalambot várni!

Amúgy mi is röhögünk rajtad, amilyen beképzelt vagy. Amúgy megnéznélek hogy nézel ki, mire fel ez az arc. De gondolom egy összehozott épp hogy jó tanulmány mellett egy kicsit csúnyácska külső, ezért állsz bele itt mindenkibe.

Semmi baj, mi elfogadunk így is. :)

2022. nov. 2. 18:20
 118/147 anonim ***** válasza:

117

De kinek kell változtatni?

Az embereknek? A társadalomnak?

Vagy aki önhibán kívül csúnyának született?

2022. nov. 3. 10:19
 119/147 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább neked kéne változtatni önmagadon :)
2022. nov. 3. 10:21
 120/147 anonim ***** válasza:

119

De min te tök?

2022. nov. 3. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!