Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?
41/
Ma voltam két kölykömmel, plusz egyik kölyköm fiújával edzőteremben, jó 1,5 órát edzettünk, aztán ott hajmosás, mert otthon elromlott a kazán :)
Remekül nézek ki, jóképű vagyok, jók a génjeim, fiatalosnak is tartanak. Nem érzem magam hányingernek belülről sem, persze a férfihormon szintem egy leszbi számára lehet, hogy túl magas. Nemsokára elviszem a feleségem szavazni, hagy gyalogoljunk egy kicsit.
Hát pedig undorító a stílusod kérdező.És nem tudom kinek írogattál, hogy biszex.Nem csak én írtam neked, de én leszbikus vagyok.Az a legdurvább, hogy észre sem veszed milyen egy undorító stílusod van!Mellesleg, ha szerinted egy nőnek 50 felett nem fontos a szex-személyfüggő dolog amúgy-,akkor neked miért is fontos férfiként?!Na ugye.
Igen is az esetek 90%-ában, aki a testéért van úgy oda az nem szép arcra, ez van.Mindegy , hogy nő vagy férfi.Jó testem van, sok pasi (is) dicsérte a melleimet, de sosem mondom milyen jó testem van, mert nagyon szép az arcom.És úgy jellemzem magam általában, hogy szép az arcom.Ha csúnya lennék, akkor jönnék a jó testemmel.Nem baj, legyél boldog az edzett testeddel.😉
54/ 1, Jól van, akkor leszbi vagy, ezen nem veszünk össze :) Olyan csajom még nem volt, de nem is vágyom egy férfigyűlölő csajra. 50 felett a nők nagy részének lecsökken a libidója, ez biológiai-evolúciós szükséglet, míg a férfiaké természetesen megmarad, hiszen nekik egy vérvesztes háború után öregen is kell szaporodniuk.
2, A gyönyörű testem nem zárja ki a szép fiatalos jóképű arcomat, most is bekentem testápolóval, hogy a leszbi csajokat felizgathassam.
Szerintem egy hosszú kapcsolat nagyon nehézzé tud válni, ha másfelé alakultok közben. Az egyik ilyen a szexhez való viszony. Én nagyon megértem kérdezőt, nekem nem sikerült a visszaterelés a szexhez. 20 éve vagyunk együtt és 4 éve nincs szex. Párom szerint erre nincs is már szükség, van annyi más élmény. Én viszont nem tudom futással, utazással pótolni ezt, mert a szex nagyon mást ad(na).
N
Úristen, mennyi férfi gyűlölő nő! Biztos jó a szexmentes kapcsolat is, ha mind a kettő arra vágyik. Itt biztos mindenkinek 10-15-20 év után is teljes az elégedettsége a férjével/feleségével szex terén. Biztos ahhoz az 1%-hoz tartozom, mint kérdező.
44N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!